Del

Bo i Kalundborg

Flere af vores studerende vælger at flytte til Kalundborg i studietiden, for at være tæt på deres studiemiljø, de nye studiekammerater og ikke mindst for at spare transporttiden.

Et godt fritidsliv - tæt på skov og strand

I Kalundborg har du mange muligheder for at dyrke dine fritidsinteresser. Kalundborg har et rigt foreningsliv, ligesom der er kort vej til svømmehal, idrætshal, bymidte, bibliotek og ikke mindst vandet, hvor du har mulighed for at dyrke sejlsportsaktiviteter, såsom roning, windsurfing og sejlads. De studerende gør også god brug af det nybyggede havnemiljø med beachvolleybaner, udendørs storskærm og fællesskabende sommerevents.  

Du har også mulighed for at deltage i alt fra folkekøkken, over city walks til læseklubber og kreative møder i SYMB, som er Kalundborgs moderne og innovativ borger- og iværksætterhus på Kalundborg station.  

Få hjælp til at finde bolig

Kalundborg Kommunes bosætningsteam står klar til at gøre en ekstra indsats, hvis du har brug for hjælp til at finde bolig ved semesterstart. 
Det betyder blandt andet hjælp i form af: 

  • Tag-over-hovedet-garanti
    Kalundborg Kommune tilbyder vores studerende en ”Tag-over-hovedet-garanti”. Det er en garanti til studerende, som flytter til Kalundborg for at begynde på et videregående studie, og som ikke selv har fundet et permanent sted at bo inden studiestart. Garantien sikrer dig et "tag over hovedet" ved semesterstart. Det er nemlig vigtigt for os, at du får en god start på dit studie.

  • Fortrinsret for studerende
    Som studerende på en videregående uddannelse i Kalundborg har du fortrinsret til en lejlighed i et af de almene boligselskaber. Ordningen hedder fleksibel udlejning. Læs mere om fleksibel udlejning her - under  'Udlejningsaftaler'. Der finder du også links til boligselskaberne. Når du ringer til boligselskabet, skal du henvise til aftalen.

  • Find en roomate-gruppe på Facebook
    Det er ofte rart at have nogen at dele udgifter og oplevelser med som studerende, og i flere af byens studieboliger er der også gode muligheder for at bo flere sammen. Find hinanden i denne facebook-gruppe, hvor både danske og udenlandske studerende kan finde hinanden. 

Kontakt bosætningsteamet i dag

Har du spørgsmål til boligmuligheder, er du altid velkommen til at kontakte Kalundborgs bosætningsteam på flyttil@kalundborg.dk

Læs mere om at bo og være nytilflytter i Kalundborg

Studieboliger tæt på campus og by

Tæt på campus er er der opført studieboliger via firmaet Mobilehouse, hvor der både er lejligheder til enkeltpersoner, samt et antal lejligheder, hvor man kan bo op til 3 personer i en delelejlighed. Boligerne indeholder et opholdsrum/køkken med mange muligheder og badeværelse.

Læs mere og se billeder her

Bo nær bymidte og campus