Del

Online Åbent Hus fra 3. marts 2021

Vil du se eller gense Online Åbent Hus om diplomingeniøruddannelsen i bioteknologi fra 3. marts 2021, kan du se med herunder fra den 4. marts. 

Jacqueline deltager som koordinator for uddannelsen, Mathias fortæller om livet som studerende og Mikkel, som netop er blevet færdiguddannet diplomingeniør, fortæller om hans oplevelse af uddannelse og karrieremuligheder. Du kan også se vores optagelsesmedarbejder Jette fortælle om ansøgningsfrister og adgangskrav samt vores studievejleder Tina, som fortæller om de gode muligheder for SPS støtte, som fx kan være en vigtig hjælp, hvis du er ordblind eller har anden funktionsnedsættelse og gerne vil studere på Absalon. 

Lone og Berit deltager fra Absalon Kommunikation, og undervejs i videoen kan du se panelets oplæg og svar på de spørgsmål, der blev stillet på dagen. 

Har du fortsat spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at kontakte os:

Optagelse@pha.dk 

Studievejleder@pha.dk

Spørg en studerende

Når du er studerende for en dag har du muligheden for at afprøve, hvad det vil sige at være studerende på uddannelsen.
Christiane Engbo Norddal har ikke fortrudt, at hun sagde farvel til jobbet som laborant og gik efter en ny uddannelse og en titel som…
Otilia går på 6. semester og har igennem hele uddannelsen mærket og været tiltalt af det tætte samarbejde med biotekindustrien i Kalundborg.
Mød Haris der læser til diplomingeniør i bioteknologi, og i dag har et spændende og studierelevant job hos virksomheden NNE i Kalundborg.