Del

Studerende for en dag på diplomingeniør i bioteknologi

På grund af den nuværende COVID19-situation kan du ikke blive ’studerende for en dag’ i øjeblikket.
Du er dog meget velkommen til at sende en mail til en ambassadør med dine spørgsmål til den pågældende uddannelse, og du kan også skrive, at du gerne vil kontaktes, når det igen er muligt at blive ’studerende for en dag’.

********************

'Studerende for en dag' er for dig, der inden for nogle år eller lige om lidt, skal vælge uddannelse.

Når du er studerende for en dag har du muligheden for at afprøve, hvad det vil sige at være studerende på uddannelsen

Du følges med en af vores studenterambassadører til hans eller hendes undervisning, studiegruppearbejde, øvelser og frokost i løbet af dagen.

For at blive studerende for en dag, kontakter du blot en af vores studenterambassadører nedenfor via mail og her aftaler I sammen, hvilken dag, der passer bedst, og hvor I mødes.

At være studerende for en dag varer typisk 4-5 timer.

Da du netop følger en studerende, vil der være perioder af året, hvor de studerende er i praktik eller har eksamensperioder, og muligheden for at følge en studerende er lidt mindre fleksibel.

Studenterambassadører

Mathias Lilleskov Adler Jensen

Jeg er 23 år og læser diplomingeniør i bioteknologi i Kalundborg på den danske linje.

Efter jeg fik min studentereksamen var jeg meget i tvivl om, hvilken retning jeg skulle tage mht. uddannelse. Det resulterede i, at jeg arbejdede i nogle år, indtil jeg så Absalon reklamere for deres nye bioteknologi ingeniøruddannelse lokaliseret i Kalundborg. Jeg har altid haft en interesse for naturvidenskab, så jeg greb chancen og blev optaget sommeren 2019. 

Med denne uddannelse drømmer jeg om at komme ud i industrien, hvor jeg kan være en del af team som til dagligt bliver præsenteret for udfordringer som skal løses.

Det bedste ved min uddannelse er, at det er meget intimt! Både socialt, fordi vi stadig er et relativt lille campus, der giver mulighed for snakke på tværs af årgange, men også i undervisningen. Når vi har undervisning, minder det på mange punkter om gymnasiet, da det er muligt, at ens spørgsmål bliver hørt og svaret. Og noget som også skal nævnes er, at vi fra skolens side bliver klædt godt på til at komme ud i industrien med de nødvendige færdigheder.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på diplomingeniøruddannelsen i bioteknologi, så er du velkommen til at skrive til mig: ik19s006@edu.pha.dk

Christian Carstensen

Mit navn er Christian Carstensen. Jeg er 19 år gammel og jeg læser til diplomingeniør i bioteknologi på den danske linje i Kalundborg.

Jeg har gået på HTX i Svendborg og flyttede til Kalundborg i august 2020 i forbindelse med, at jeg skulle starte på uddannelsen. Jeg har altid været interesseret i bioteknologi, og hvordan den kan bruges i virkeligheden fx i industrien. Med denne uddannelse håber jeg, at jeg vil få et indblik i, hvordan hverdagen i industrien ser ud, og at jeg kan blive en del af denne hverdag, når jeg er færdiguddannet.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på diplomingeniøruddannelsen i bioteknologi, er du velkommen til at skrive til mig: ik20s011@edu.pha.dk

Jonathan Peder Svendsen

Jeg læser diplomingeniør i bioteknologi på den danske linje.

Jeg er 21 år, har gået på STX i Næstved og flyttede til Kalundborg i forbindelse med, at jeg skulle starte på uddannelsen i 2019. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på diplomingeniøruddannelsen i bioteknologi, så er du velkommen til at skrive til mig: ik19s005@edu.pha.dk

Faidra-Maria Dede

I am Faidra. I am Greek-Italian and currently in the 3rd semester of the Bachelor of Engineering in Biotechnology.

I am 19 years old and I moved in Denmark in August of 2019 to chase my dreams.

If you have any questions about the education or/and you want to be 'Student for a day' I will be more than happy to help you. I am available in English, Greek and Italian: ik19si007@edu.pha.dk

Akshita Tripathi

I come from India and I am 21 years old. Currently I am in the 4th semester of Bachelor of Engineering in Biotechnology and a student worker at Novo Nordisk. 

Studying at Absalon is fun and challenging, and it gives me a lot of opportunities as it is in a close collaboration with major Biotech companies in Denmark and abroad. The special thing about this campus is that Kalundborg is the Biotech city of Denmark and it has a very special system of Kalundborg symbiosis which is one of a kind. This gives the aspiring engineers a very big chance to learn and deal with real life situations. I would like to share my experience so far with everyone and will be very happy to help with all your queries. 

You can write to me in English or in Hindi and contact me at ik19si019@edu.pha.dk

Phillip Jensen

Mit navn er Phillip Jensen. Jeg studerer til diplomingeniør i bioteknologi i Kalundborg, hvor jeg også er født og opvokset.

Jeg er 24 år gammel og har efter en uddannelsesbaggrund rettet mod humaniora skiftet studieretning til det naturfaglige.

Der er et alskens af grunde til, at Campus Kalundborg er et rigtig godt uddannelsessted for kommende ingeniører. Bl.a. har vi Kalundborg Symbiose som pro tempore har 12 medlemmer, med Chr. Hansen på vej som nummer 13. Med Kalundborg Symbiose som verdens første industrisymbiose, er der altså også noget helt specielt ved at studere her.

Udover det mangfoldige udvalg af arbejdspladser, man har som ingeniør i Kalundborg, så er her også et super fint studiemiljø - både på Campus, men også i det studenterhus som hovedsageligt styres af studerende fra Campus Kalundborg. Studenterhuset med de mange sociale og lokalaktivistiske projekter sikrer, at det aldrig bliver en ørkesløs tilværelse at bo og studere i Kalundborg.

Hvis du har spørgsmål, ønsker at se mere til Campus eller ønsker at opleve en normal dag for en studerende på uddannelsen diplomingeniør i bioteknologi er du mere end velkommen til at kontakte mig på min mail: ik20s302@edu.pha.dk

Mathilde Ginnerskov Bergstrøm

Jeg læser diplomingeniør i bioteknologi på den internationale linje.

Jeg er 21 år gammel og er flyttet til Kalundborg i forbindelse med min uddannelse. Jeg er født og opvokset i Faxe. I 2018 blev jeg student på Midtsjællands Gymnasium i Haslev, hvor jeg havde studieretningen Bioteknologi A, Matematik A og Fysik B. Derefter var tanken egentlig, at jeg skulle have et sabbatår, men var meget tvivl og besluttede derfor at søge ind på efteroptagelse, da der stadigvæk var flere pladser på uddannelsen. 

Jeg har igennem hele min skoletid haft en voksende interesse for naturvidenskab især bioteknologi, og jeg var ikke i tvivl om at det var det jeg skulle studere. Jeg lærer bedst, når teori og praksis bliver blandet, og det er også derfor, at jeg valgte denne uddannelse. Jeg har valgt den internationale linje, da jeg gerne vil arbejde i udlandet, når jeg er færdig med min uddannelse, og jeg tænker, at det er nemmere, når jeg har lært fagsproget på engelsk, mens jeg studerer. Noget af det bedste ved min uddannelse er samarbejdet mellem skolen og lokale virksomheder, der gør at man kan se teorien anvendt i praksis.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Diplomingeniøruddannelsen i Bioteknologi, så er du velkommen til at skrive til mig på både dansk og engelsk:
ik18si303@edu.pha.dk

Jinyuhan Wang (Vera)

I come from China and you can also call me Vera. I am now in my 5th semester of the Bachelor of Engineering in Biotechnology in English.

I am 21 years old and I moved to Denmark in 2018 for this education, where we can get in touch with biotech companies and have the opportunities to work in the future.

If you have any questions about the studies or how it is to move to our little closeknit community in Kalundborg you are very welcome to contact me by email in English and Chinese: ik18si014@edu.pha.dk

Guillermo Hernandez Cutillas

I am from Spain, Aicante, and I am now studying on my 2nd semester. I moved to Denmark when I was 17 years old, seeking for new career opportunities.

In this biotech education, I found the perfect balance between practical and theoretical learning, and the small environment created makes this university a very good opportunity the get involved in the industry. 

When I was 15, I moved to Canada for a full-year exchange. Starting in a new place is not always easy, and that is why I want to help new students making their "start of a new life" more straight-forward.

If you have any questions about the programme, accomodation at Kalundborgkollegiet (where I live), or how it is living here please do not hesitate to contact me in Spanish or English: ik20si016@edu.pha.dk