Del

Kompetenceforløb i matematik, fysik eller kemi

Opfylder du ikke et eller flere fagkrav? 

Har du en gymnasial eksamen eller skal søge om optagelse med særlig tilladelse og mangler kompetencer i matematik, fysik eller kemi, kan Professionshøjskolen Absalon i år tilbyde et kompetencetilpasningsforløb, som giver kompetencer i netop disse fag.

Kompetenceforløbet henvender sig primært til dig, som opfylder dele af adgangskravet, men mangler enkelte fagkrav fx kemi på B-niveau eller matematik på A-niveau.

For at blive tilbudt kompetenceforløbet, skal du ansøge om optagelse via www.optagelse.dk og vedlægge dokumentation for dit adgangsgrundlag. Når vi vurderer de indkomne ansøgninger, vil vi kontakte de ansøgere for hvem, kompetenceforløbet vil være relevant.

Kompetenceforløbet er en supplering i forhold til allerede erhvervede kompetencer i fagene matematik, kemi eller fysik. Det betyder, at du ikke kan deltage i forløbet, hvis du ikke tidligere har haft matematik på B-niveau eller fysik eller kemi på C-niveau eller har kompetencer som kan sidestilles med disse.

OBS! For at kunne komme i betragtning til kompetenceforløbet skal du søge inden for fristen til kvote 2; 15. marts kl. 12.00.

Kompetenceforløbet giver dig kompetencer i de nødvendige fag med fokus på det bioteknologiske fagområde, så fagene sættes i perspektiv i forhold til den uddannelse, som du forhåbentlig skal læse lige om lidt.

Det er muligt at supplere matematik B-A-niveau, kemi B og fysik B. Vi anbefaler at man maximalt følger to fag. Ud over undervisningen i fagene vil der også være et projektforløb, som forbereder dig direkte til studiet. 

Forløbet afsluttes med en prøve. Efter endt forløb for du et diplom med indeholdende prøveresultat, som beskriver de kompetencer, som du har erhvervet via forløbet. 

Du skal være opmærksom på, at kompetenceforløbet ikke giver dig et bevis på bestået gymnasiefag. Det betyder at du ikke efter endt forløb får et bevis på det/de fag, som du har fulgt fx matematik på A-niveau.

Hvis du har spørgsmål til forløbet eller din mulighed for at deltage i forløbet, kan du kontakte Optagelsen

Cxense Display