Del

Bo i Kalundborg

Kalundborg Kommunes bosætningsteam hjælper studerende med at finde bolig

Kalundborg Kommunes bosætningsteam vil gøre en ekstra indsats, når du skal finde bolig ved semesterstart. 

Tag-over-hovedet-garanti
Derfor tilbyder Kalundborg Kommune en ”Tag-over-hovedet-garanti”. Det er en garanti til studerende, som flytter til Kalundborg for at begynde  på et videregående studie, og som ikke fundet et permanent sted at bo.

Garantien sikrer dig et "tag over hovedet" ved semesterstart. Det er nemlig vigtigt for os, at du får en god start på dit studie. 

Fortrinsret som studerende
Som studerende på en videregående uddannelse har du fortrinsret til en lejlighed i et af de almene boligselskaber. Ordningen hedder 'fleksibel udlejning'.

Læs mere om 'fleksibel udlejning' her - se under  'Udlejningsaftaler'. Der finder du også links til boligselskaberne. Når du ringer til boligselskabet, skal du henvise til aftalen.

Find en roomate og del udgifterne
Det er ofte rart at have nogen at dele udgifter og oplevelser med som studerende, og i flere af byens studieboliger er der også gode muligheder for at bo flere sammen. Find hinanden i denne facebook-gruppe hvor både danske og udenlandske studerende kan finde hinanden. 

__________________

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til boliggarantien, eller hvordan du søger en studiebolig, er du meget velkommen til at kontakte Kalundborgs bosætningsteam på mail flyttil@kalundborg.dk

Læs mere om at bo og være nytilflytter i Kalundborg

Studieboliger tæt på campus og by

Tæt på campus er er der opført studieboliger via firmaet Mobilehouse, hvor der både er lejligheder til enkeltpersoner, samt et antal lejligheder, hvor man kan bo op til 3 personer i en delelejlighed. Boligerne indeholder et opholdsrum/køkken med mange muligheder og badeværelse.
Læs mere og se billeder her

Bo nær bymidte og campus