Del

Velkommen til Campus Kalundborg

Vi skaber studielivet sammen

Sammen med et engageret studenterråd, som du som ny studerende også er meget velkommen i, sætter vi strøm til alt fra brætspilsaftener, påske- og julefrokost, hvor vi medbringer hver vores ret til buffeten, sommerfest for både undervisere og studerende og andre sociale aktiviteter i årets løb. 

Vi har internationale studerende på campus, og det bidrager til et godt internationalt studiemiljø, hvor vi hele tiden bliver klogere på hinandens kulturforskelle, -ligheder og spændende traditioner. Vi hjælper hinanden, og du vil i det hele taget møde et miljø, hvor vi har tæt kontakt med både vores medstuderende og med vores engagerede undervisere i moderne fysiske rammer. 

En del af Biotekbyen - og tæt på stationen

Campus Kalundborg åbner i 2021 på Rynkevangen, som ligger tæt på en række af vores samarbejdsvirksomheder. Kalundborg er unik pga. den høje koncentration af verdensledende biotekvirksomheder, som har samlet sig i og omkring Kalundborg, og som desuden samarbejder om verdens første og største industrielle symbiose. Det har vi rigtig stor glæde af på vores uddannelser i form af gæsteforelæsere, virksomhedsbesøg, projekter i samarbejde med virksomhederne, mentorforløb, virksomhedspraktik, bachelorsamarbejder mv.  

Absalon i Kalundborg kommer desuden til at dele faciliteter med Helix Lab, det kommende forsknings- og uddannelsescenter for specialestuderende, og vi kommer til at ligge i gåafstand fra togstationen 'Kalundborg Øst - Biotekbyen', som har direkte togforbindelse til Holbæk, Roskilde og København. 

Vi ses på Campus Kalundborg

 

 

Nyt hus, nyt navn, nye muligheder
15. april 2021
Helix Lab er det nye navn på det store nye uddannelses- og forskningscenter i Kalundborg, som fremover…
Første hold diplomingeniører færdige i Kalundborg
29. januar 2021
Fredag den 29. januar dimitterede de første 18 diplomingeniører fra Professionshøjskolen Absalon. Idéen…
Kalundborg - 5 år frem med en ingeniørstuderende
Interview med Otilia Marc fra 7. semester. Kalundborg har skabt synergien mellem de store biotekvirksomheder og professionsuddannelserne –…
Kontakt studenterambassadørerne
Studenterambassadørerne er studerende. Ambassadørerne er ikke studievejledere, men kan fortælle om livet som studerende - stort og småt.