Del

Velkommen til Campus Kalundborg

Vi skaber studielivet sammen

Sammen med et engageret studenterråd, som du som ny studerende også er meget velkommen i, sætter vi strøm til alt fra brætspilsaftener, påske- og julefrokost, hvor vi medbringer hver vores ret til buffeten, sommerfest for både undervisere og studerende og andre sociale aktiviteter i årets løb. 

Vi har internationale studerende på campus, og det bidrager til et godt internationalt studiemiljø, hvor vi hele tiden bliver klogere på hinandens kulturforskelle, -ligheder og spændende traditioner. Vi hjælper hinanden, og du vil i det hele taget møde et miljø, hvor vi har tæt kontakt med både vores medstuderende og med vores engagerede undervisere i moderne fysiske rammer. 

En del af Biotekbyen - og tæt på stationen

Campus Kalundborg åbner i 2021 på Rynkevangen, som ligger tæt på en række af vores samarbejdsvirksomheder. Kalundborg er unik pga. den høje koncentration af verdensledende biotekvirksomheder, som har samlet sig i og omkring Kalundborg, og som desuden samarbejder om verdens første og største industrielle symbiose. Det har vi rigtig stor glæde af på vores uddannelser i form af gæsteforelæsere, virksomhedsbesøg, projekter i samarbejde med virksomhederne, mentorforløb, virksomhedspraktik, bachelorsamarbejder mv.  

Absalon i Kalundborg kommer desuden til at dele faciliteter med Helix Lab, det kommende forsknings- og uddannelsescenter for specialestuderende, og vi kommer til at ligge i gåafstand fra togstationen 'Kalundborg Øst - Biotekbyen', som har direkte togforbindelse til Holbæk, Roskilde og København. 

Vi ses på Campus Kalundborg

 

 

Åbent Hus på diplomingeniør i maskinteknologi
9. august 2021
Overvejer du at uddanne dig til diplomingeniør i maskinteknologi?
Så kig forbi og hør om dine muligheder for at starte på uddannelsen.
Åbent Hus på diplomingeniør i bioteknologi
9. august 2021
Overvejer du at uddanne dig til diplomingeniør i bioteknologi?
Kom forbi ved Åbent Hus og hør mere om uddannelsen og dine muligheder.
I praktik med fokus på miljøet
Som praktikant på Kalundborg Forsyning har Line arbejdet med, hvordan man blandt andet kan bruge mikroorganismer til biologisk at rense vores…

Vi flytter adresse den 9. august

Ny adresse:

Campus Kalundborg 4
4400 Kalundborg

Vores nye campus ligger ved Stejlhøj, tæt på togstationen (Kalundborg Øst, Biotekbyen) .

Kontakt studenterambassadørerne
Studenterambassadørerne er studerende. Ambassadørerne er ikke studievejledere, men kan fortælle om livet som studerende - stort og småt.