Del

Studerende for en dag på diplomingeniør i maskinteknologi

På grund af den nuværende COVID19-situation kan du ikke blive ’studerende for en dag’ i øjeblikket.
Du er dog meget velkommen til at sende en mail til en ambassadør med dine spørgsmål til den pågældende uddannelse, og du kan også skrive, at du gerne vil kontaktes, når det igen er muligt at blive ’studerende for en dag’.

********************

'Studerende for en dag' er for dig, der inden for nogle år eller lige om lidt, skal vælge uddannelse.

Når du er studerende for en dag har du muligheden for at afprøve, hvad det vil sige at være studerende på uddannelsen

Du følges med en af vores studenterambassadører til hans eller hendes undervisning, studiegruppearbejde, øvelser og frokost i løbet af dagen.

For at blive studerende for en dag, kontakter du blot en af vores studenterambassadører nedenfor via mail og her aftaler I sammen, hvilken dag, der passer bedst, og hvor I mødes.

At være studerende for en dag varer typisk 4-5 timer.

Da du netop følger en studerende, vil der være perioder af året, hvor de studerende er i praktik eller har eksamensperioder, og muligheden for at følge en studerende er lidt mindre fleksibel.

Studenterambassadører

Kamilla Maria Grøntved

Jeg læser på diplomingeniøruddannelsen i maskinteknologi i Kalundborg og går i skrivende stund på 2. semester.

Jeg er 24 år gammel og bor i Gørlev. Jeg er uddannet elektronikoperatør og har efterfølgende taget et adgangskursus for at komme ind på maskinteknologi-uddannelsen.

Grunden til, at jeg har valgt at læse til maskiningeniør, er, fordi jeg gerne vil være med til at gøre en forskel i verden. Jeg vil være med til at udvikle, optimere og opfinde. På uddannelsen får vi stor mulighed for at kæde teori sammen med praksis. For eksempel laver vi projektarbejde med virksomhederne i og omkring Kalundborg, hvor vi virkelig får ”hands on”- oplevelser.

Hvis du har lyst til at vide mere om uddannelsen eller være studerende for en dag, skal du ikke tøve med at sende mig en mail på: tk20s009@edu.pha.dk 

Mød flere studerende ›

Nicolaj Grue Mortensen

Jeg læser til Diplomingeniør i maskinteknologi i Kalundborg og startede på uddannelsen i 2020.

Jeg er 22 år gammel og bor i Kalundborg med min orkidé.

Min baggrund er EUX smed, hvor jeg har stået i lære hos Novo Nordisk. Da jeg blev færdig med uddannelsen, ville jeg gerne ud at prøve noget nyt, fordi jeg fandt ud af at jeg ikke ville være smed resten af mit liv. En af fordelene ved at tage ingeniøruddannelsen er, at der er mange jobmuligheder. Derudover er studiemiljøet noget helt specielt, da vi ikke er et hold på 200 studerende - men et lille hold. Det betyder at vi kommer hinanden meget nært, og at der er tid til den enkelte. Mit favoritfag er teknisk design, da vi bruger Autodesk Inventor, som jeg har arbejdet med som smed. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Diplomingeniøruddannelsen i Maskinteknologi, så er du meget velkommen til at skrive til mig på: tk20s301@edu.pha.dk