Del

Besøg uddannelsen

Du er altid velkommen til at besøge ergoterapeutuddannelsen, hvor du vil møde studerende og undervisere og få et indtryk af uddannelsen og studiemiljøet. Der er flere muligheder for at besøge uddannelsen, bl.a. ved informationsmøder og ved at følge en studerende for en dag. Der er også muligheder for, at du med dit gymnasium besøger ergoterapeutuddannelsen (brobygning). Læs mere om mulighederne herunder.

Åbent hus

Ergoterapeutuddannelsen slår dørene op for interesserede. Mød studerende, der bl.a. fortæller om livet som studerende på ergoterapeutuddannelsen. Tidspunkter for åbent hus finder du her.

Følg en studerende for en dag

Vil du opleve ergoterapeutuddannelsen på tæt hold? Vil du tale med nuværende studerende om, hvordan de oplever uddannelsen, jobmulighederne og studiemiljøet? Kontakt os på ergoterapeut@pha.dk, så sørger vi for at arrangere en dag på Ergoterapeutuddannelsen Næstved for dig. Du følger en ergoterapeutstuderende hele dagen og får rig lejlighed til at få svar på alle dine spørgsmål.

Gymnasier

Gymnasieklasser er velkomne til at besøge ergoterapeutuddannelsen. Kontakt lektor Lisbeth Kern Hansen for yderligere information om mulighederne for en temadag på ergoterapeutuddannelsen.

Interesseret?

Du er altid velkommen til at kontakte os for et besøg og en snak om ergoterapeutuddannelsen. Find kontaktoplysninger her.