Del

Studerende for en dag på uddannelsen i ernæring og sundhed

'Studerende for en dag' er for dig, der inden for nogle år eller lige om lidt, skal vælge uddannelse.

Når du er studerende for en dag har du muligheden for at afprøve, hvad det vil sige at være studerende på uddannelsen

Du følges med en af vores studenterambassadører til hans eller hendes undervisning, studiegruppearbejde, øvelser og frokost i løbet af dagen.

For at blive studerende for en dag, kontakter du blot en af vores studenterambassadører nedenfor via mail og her aftaler I sammen, hvilken dag, der passer bedst, og hvor I mødes.

At være studerende for en dag varer typisk 4-5 timer.

Da du netop følger en studerende, vil der være perioder af året, hvor de studerende er i praktik eller har eksamensperioder, og muligheden for at følge en studerende er lidt mindre fleksibel.

Studenterambassadører

Kristina Schou Gjøl Christensen

Jeg læser på Ernæring og Sundhed uddannelsen i Sorø.

Jeg har valgt studieretningen: 'Fødevarer og ledelse'.

Jeg er 30 år gammel og født/opvokset i Tingbjerg. Jeg flyttede ud af København, da jeg ikke følte at det var der jeg hørte hjemme. Jeg fandt mit nye hjem i Ringsted, hvor jeg bor sammen med min mand og mine 2 piger. 

Jeg har en STX fra Vordingborg Gymnasium, som tog 4 år, da jeg valgte at blive mor mellem 2. og 3.G. Jeg har efterfølgende taget en 12 ugers HGS, da jeg var i tvivl om hvad jeg skulle være. Efter endt HGS blev jeg uddannet Salgsassistent i Kvickly, som jeg blev færdig med i 2013. Derefter fik jeg min datter nummer 2. 

Jeg valgte at studere Ernæring og Sundhed, fordi min yngste datter har cøliaki, og jeg efter kostomlægningen så de få og mange gange ringe ernæringsmæssige muligheder, som folk med fødevareallergier har. Jeg vil gerne ind og påvirke 'Free From' markedet og gerne lovgivningen på området. 

Det bedste ved min uddannelse er at alt det, man troede man vidste om ernæring og Sundhed, kun er en meget lille del af, hvad Ernærings- og Sundhedsuddannelsen reelt set dækker. Der er altid noget nyt at lære. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'studerende for en dag' på Ernærings- og Sundhedsuddannelsen i Sorø, så er du velkommen til at skrive til mig: aa17s068@edu.pha.dk

Cecilie-Marie Bang Nord

Jeg læser Ernæring og Sundhed på Fødevarer- og Ledelseslinjen i Sorø 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Ernæring- og Sundhedsuddannelsen i Sorø, så er du velkommen til at skrive til mig: aa17s058@edu.pha.dk