Del

Studerende for en dag på uddannelsen i ernæring og sundhed

På grund af den nuværende COVID19-situation kan du ikke blive ’studerende for en dag’ i øjeblikket.
Du er dog meget velkommen til at sende en mail til en af ambassadørerne med dine spørgsmål til den pågældende uddannelse, og du kan også skrive til dem, at du gerne vil kontaktes, når det igen er muligt at blive ’studerende for en dag’.

********************

'Studerende for en dag' er for dig, der inden for nogle år eller lige om lidt, skal vælge uddannelse.

Når du er studerende for en dag har du muligheden for at afprøve, hvad det vil sige at være studerende på uddannelsen

Du følges med en af vores studenterambassadører til hans eller hendes undervisning, studiegruppearbejde, øvelser og frokost i løbet af dagen.

For at blive studerende for en dag, kontakter du blot en af vores studenterambassadører nedenfor via mail og her aftaler I sammen, hvilken dag, der passer bedst, og hvor I mødes.

At være studerende for en dag varer typisk 4-5 timer.

Da du netop følger en studerende, vil der være perioder af året, hvor de studerende er i praktik eller har eksamensperioder, og muligheden for at følge en studerende er lidt mindre fleksibel.

Studenterambassadører

Silje Seider Ottosen

Jeg hedder Silje og læser Ernæring og Sundhed i Sorø (Slagelse pr. 1/4-2021).

Jeg er 27 år og er efter knap 10 år i København, flyttet til Slagelse for at finde ro til studiet.

Jeg har taget adskillige runder på arbejdsmarkedet, har taget både en HG og HF og været et halvt år på en ø i Thailand, fordi jeg pludselig troede, at det var dér, jeg hørte hjemme.

Jeg har altid været i tvivl om, hvad jeg ville, og jeg har bestemt ikke været en mønsterelev, hverken i folkeskolen eller på HF. Men efter, at det en dag gik op for mig, at Ernæring og Sundhed var det rigtige for mig, har jeg ikke set mig tilbage.

Jeg drømmer om og knokler målrettet for at blive Klinisk Diætist. Det er til tider hårdt. Det er tunge bøger og svære ord, men glæden ved at være havnet på den rigtige hylde, at have nogle fede undervisere og skønne medstuderende og hver dag føle sig klogere og stærkere i sit fag, overskygger for mig de lange dage.

Om du vil udvikle fødevarer, kostvejlede, være projektleder, arbejde i kæmpe produktionskøkkener eller noget helt andet, så er der plads til dig på uddannelsen; den er nemlig virkelig (!!) bred og åbner op for en masse spændende verdener.

Hvis du tror, ved eller er i tvivl om Ernæring og Sundhed er den rigtige vej for dig, så tøv ikke med at sende mig en mail, så vil jeg gøre mit bedste for at berige dig med mine erfaringer, så du bedre kan træffe det rigtige valg for DIG! :-)

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Ernæring- og Sundhedsuddannelsen i Sorø, så er du velkommen til at skrive til mig: aa19s013@edu.pha.dk

William August Kjær Hildebrand

Hej mit navn er William, og jeg læser på ernæring og sundhedsuddannelsen i Sorø (Slagelse pr. 1/4-2021).

Jeg er 20 år gammel og kommer fra Roskilde, men bor nu i Slagelse. 

Før jeg startede på uddannelsen, tog jeg en HF på Roskilde gymnasium. Derefter havde jeg sabbatår, hvor jeg arbejdede på McDonald’s. 

Efter jeg er startet på denne uddannelse, er jeg ikke i tvivl om, at det er det her, jeg vil. Det er en uddannelse, hvor man professionelt lærer om mad/ernæring, og om hvordan kroppen fungerer. På 3. semester skal man vælge studieretning. Her kan man enten vælge fødevare og ledelse (FL) eller sundhedsfremme og diætetik (SD). 

På uddannelsen har man fag som anatomi, biokemi, psykologi, sociologi, ernæring og sundhed og mad/måltider. 

Uddannelsen er til dig, der brænder for området inden for mad og kroppen, og som gerne vil arbejde med at hjælpe mennesker. Uddannelsen giver store muligheder for job, når man er færdiguddannet, da man arbejder tværfagligt. Du kan fx arbejde med fødevarer, kostvejlede, fungere som projektleder, arbejde i kæmpe produktionskøkkener eller noget helt andet indenfor madbranchen. 

Jeg drømmer personligt om at kostvejlede elite sportsudøvere til at spise den optimale kost ift. deres sportspræstationer, og jeg vil derfor vælge sundhed og diætetik (SD) på 3.semester.   

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på ernæring- og sundhedsuddannelsen i Sorø (snart Slagelse), så er du velkommen til at skrive til mig på mail: aa20s012@edu.pha.dk