Del

Studerende for en dag på uddannelsen i ernæring og sundhed

På grund af den nuværende COVID19-situation kan du ikke blive ’studerende for en dag’ i øjeblikket.
Du er dog meget velkommen til at sende en mail til en af ambassadørerne med dine spørgsmål til den pågældende uddannelse, og du kan også skrive til dem, at du gerne vil kontaktes, når det igen er muligt at blive ’studerende for en dag’.

********************

'Studerende for en dag' er for dig, der inden for nogle år eller lige om lidt, skal vælge uddannelse.

Når du er studerende for en dag har du muligheden for at afprøve, hvad det vil sige at være studerende på uddannelsen

Du følges med en af vores studenterambassadører til hans eller hendes undervisning, studiegruppearbejde, øvelser og frokost i løbet af dagen.

For at blive studerende for en dag, kontakter du blot en af vores studenterambassadører nedenfor via mail og her aftaler I sammen, hvilken dag, der passer bedst, og hvor I mødes.

At være studerende for en dag varer typisk 4-5 timer.

Da du netop følger en studerende, vil der være perioder af året, hvor de studerende er i praktik eller har eksamensperioder, og muligheden for at følge en studerende er lidt mindre fleksibel.

Studenterambassadører

Silje Seider Ottosen

Jeg hedder Silje og læser Ernæring og Sundhed i Sorø.

Jeg er 27 år og er efter knap 10 år i København, flyttet til Slagelse for at finde ro til studiet.

Jeg har taget adskillige runder på arbejdsmarkedet, har taget både en HG og HF og været et halvt år på en ø i Thailand, fordi jeg pludselig troede, at det var dér, jeg hørte hjemme.

Jeg har altid været i tvivl om, hvad jeg ville, og jeg har bestemt ikke været en mønsterelev, hverken i folkeskolen eller på HF. Men efter, at det en dag gik op for mig, at Ernæring og Sundhed var det rigtige for mig, har jeg ikke set mig tilbage.

Jeg drømmer om og knokler målrettet for at blive Klinisk Diætist. Det er til tider hårdt. Det er tunge bøger og svære ord, men glæden ved at være havnet på den rigtige hylde, at have nogle fede undervisere og skønne medstuderende og hver dag føle sig klogere og stærkere i sit fag, overskygger for mig de lange dage.

Om du vil udvikle fødevarer, kostvejlede, være projektleder, arbejde i kæmpe produktionskøkkener eller noget helt andet, så er der plads til dig på uddannelsen; den er nemlig virkelig (!!) bred og åbner op for en masse spændende verdener.

Hvis du tror, ved eller er i tvivl om Ernæring og Sundhed er den rigtige vej for dig, så tøv ikke med at sende mig en mail, så vil jeg gøre mit bedste for at berige dig med mine erfaringer, så du bedre kan træffe det rigtige valg for DIG! :-)

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Ernæring- og Sundhedsuddannelsen i Sorø, så er du velkommen til at skrive til mig: aa19s013@edu.pha.dk

Cecilie-Marie Bang Nord

Jeg læser Ernæring og Sundhed på Fødevarer- og Ledelseslinjen i Sorø 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Ernæring- og Sundhedsuddannelsen i Sorø, så er du velkommen til at skrive til mig: aa17s058@edu.pha.dk 

Kristina Schou Gjøl Christensen

Jeg læser på Ernæring og Sundhed uddannelsen i Sorø.

Jeg har valgt studieretningen: 'Fødevarer og ledelse'.

Jeg er 30 år gammel og født/opvokset i Tingbjerg. Jeg flyttede ud af København, da jeg ikke følte at det var der jeg hørte hjemme. Jeg fandt mit nye hjem i Ringsted, hvor jeg bor sammen med min mand og mine 2 piger. 

Jeg har en STX fra Vordingborg Gymnasium, som tog 4 år, da jeg valgte at blive mor mellem 2. og 3.G. Jeg har efterfølgende taget en 12 ugers HGS, da jeg var i tvivl om hvad jeg skulle være. Efter endt HGS blev jeg uddannet Salgsassistent i Kvickly, som jeg blev færdig med i 2013. Derefter fik jeg min datter nummer 2. 

Jeg valgte at studere Ernæring og Sundhed, fordi min yngste datter har cøliaki, og jeg efter kostomlægningen så de få og mange gange ringe ernæringsmæssige muligheder, som folk med fødevareallergier har. Jeg vil gerne ind og påvirke 'Free From' markedet og gerne lovgivningen på området. 

Det bedste ved min uddannelse er at alt det, man troede man vidste om ernæring og Sundhed, kun er en meget lille del af, hvad Ernærings- og Sundhedsuddannelsen reelt set dækker. Der er altid noget nyt at lære. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'studerende for en dag' på Ernærings- og Sundhedsuddannelsen i Sorø, så er du velkommen til at skrive til mig: aa17s068@edu.pha.dk