Del

Meritlæreruddannelsen

Meritlæreruddannelsen er en mulighed for dig, der har en anden uddannelsesbaggrund, men gerne vil undervise i folkeskolen.

Uddannelsen hører under  "Lov om Åben Uddannelse"  , hvilket betyder, at du selv skal betale uddannelsen. Den samlede betaling afhænger af antallet af fag/moduler, du skal læse.

Pris pr. modul á 10 ECTS : 4.400,- kr.
Når fristen for tilmelding til et modul er udløbet, er betalingen bindende. Hvis du springer fra et modul, kan du ikke få pengene igen. Du kan heller ikke gemme betalingen til et senere modul.

Uddannelsen giver faglige, pædagogiske og praktiske forudsætninger for arbejdet som folkeskolelærer.

Kortere uddannelse
Meritlæreruddannelsen er en kort uddannelse, der indholdsmæssigt tilrettelægges efter hvilke kvalifikationer du har. Du skal måske have alle læreruddannelsens fag eller kan undvære nogle fag - det afhænger fuldstændigt af dine kvalifikationer og dit mål med uddannelsen.

I menuen i venstre side kan du læse mere om indhold og opbygning, tilrettelæggelse og varighed, hvordan man opnår merit, tilmelding og deltagerbetaling.

Meritlæreruddannelsen giver adgang til de samme jobs som læreruddannelsen. Du kan altså søge arbejde på folkeskoler, friskoler, efterskoler og specialskoler, der arbejder på folkeskoleniveau. Samtidig får du en bred kulturel og pædagogisk uddannelse, som giver dig et professionelt afsæt for at søge jobs i kommuner, kulturcentre og i erhvervslivet, eventuelt i kombination med dine tidligere erfaringer.

Du kan tage meritlæreruddannelsen i Roskilde og Vordingborg.

Ansøgningsskema til meritlæreruddannelsen

Du søger om optagelse på meritlæreruddannelsen ved at indsende nedenstående ansøgningsskema til uddannelsesstedet:

Ansøgningsfrist: 1. april.
Det er dog muligt at søge ledige pladser helt frem til studiestart den 1. september. Kontakt: ses@pha.sk 

Når fristen for tilmelding til et modul er udløbet, er betalingen bindende. Hvis du springer fra et modul, kan du ikke få pengene igen. Du kan heller ikke gemme betalingen til et senere modul.

Cxense Display