Del

Kompetenceforløb i fysik eller kemi

Er du intereserret i SCI-TEK profilen på Læreruddannelsen, men opfylder ikke fagkravet om Fysik eller Kemi for at kunne vælge undervisningsfag?

Har du en gymnasial eksamen eller skal søge om optagelse med særlig tilladelse og mangler kompetencer i fysik eller kemi, kan Professionshøjskolen Absalon i år tilbyde et kompetencetilpasningsforløb, som giver kompetencer i netop disse fag.

Kompetenceforløbet henvender sig primært til dig, som gerne vil optages på SCI-TEK profilen og undervise i Matematik, Naturfag og fysik/kemi, men som mangler enkelte niveauer i fagene for at kunnevælge relevante undervisnigsfag på profilen fx kemi eller fysik på B-niveau.

Sådan søger du

For at blive tilbudt kompetenceforløbet, skal du ansøge om optagelse via www.optagelse.dk, vedlægge dokumentation for dit adgangsgrundlag. Herefter skal du senest den 1. april 2019 sende en e-mail til optagelse@pha.dk, hvor du skriver at du er interesseret i at deltage i forløbet. Vi vil herefter vurdere, om du kan deltage i forløbet.

Kompetenceforløbet er supplering i forhold til allerede erhvervede kompetencer i fagene kemi eller fysik. Det betyder, at du ikke kan deltage i forløbet, hvis du ikke tidligere har haft Fysik- eller Kemi på C-niveau eller har kompetencer som kan sidestilles med disse.

OBS! For at kunne komme i betragtning til kompetenceforløbet, skal du søge om optagelse inden for fristen til kvote 2; 15. marts kl. 12.00.

Hvis du har matematik på B-niveau og ønsker yderligere kompetencer i dette fag, kan du vælge også at følge Matematik på kompetenceforløb. Bemærk at kravet til SCI-TEK profilen er matematik på B-niveau. På kompetenceforløbet vil du modtage undervisning i matematik på A-niveau.

Fag

På kompetenceforløbet er det muligt at supplere matematik B-A-niveau, kemi B og fysik B. Vi anbefaler at man maximalt følger to fag.

Forløbet afsluttes med en prøve. Efter endt forløb får du et diplom indeholdende prøveresultat, som beskriver de kompetencer, som du har erhvervet via forløbet.

Du skal være opmærksom på, at kompetenceforløbet ikke giver dig et bevis på bestået gymnasiefag. Det betyder at du ikke efter endt forløb får et bevis på det/de fag, som du har fulgt, fx kemi på B-niveau.

Vil du vide mere så kontakt

Optagelsen på Professionshøjskolen Absalon
Tlf. 7248 1010

Telefonen er åben

Mandag: 10– 12 og 13 – 15
Tirsdag- onsdag: 10 - 12
Torsdag 10– 12 og 13 – 15
Fredag lukket
Mail: optagelse@pha.dk

Ansøgningfrist

15. marts kl. 12.00.

Cxense Display