Del

Gratis suppleringsforløb i fysik eller kemi

Er du intereserret i SCI-TEK profilen på Læreruddannelsen, men opfylder ikke fagkravet i fysik eller kemi for at kunne vælge undervisningsfag?

Har du en gymnasial eksamen eller skal søge om optagelse med særlig tilladelse og mangler kompetencer i fysik eller kemi, kan Professionshøjskolen Absalon i år tilbyde et suppleringsforløb, som giver kompetencer i netop disse fag.

Suppleringsforløbet henvender sig primært til dig, som gerne vil optages på SCI-TEK profilen og undervise i Matematik, Naturfag og fysik/kemi, men som mangler enkelte niveauer i fagene for at kunne vælge relevante undervisnigsfag på profilen fx kemi eller fysik på B-niveau.

Sådan søger du

For at blive tilbudt suppleringsforløbet, skal du ansøge om optagelse på læreruddannelsen via www.optagelse.dk og vedlægge dokumentation for dit adgangsgrundlag. Herefter skal du senest den 1. april 2020 udfylde denne formular, hvor du skriver at du er interesseret i at deltage i forløbet. Vi vil herefter vurdere, om du kan deltage i forløbet.

Suppleringsforløbet er netop supplering i forhold til allerede erhvervede kompetencer i fagene kemi eller fysik. Det betyder, at du ikke kan deltage i forløbet, hvis du ikke tidligere har haft Fysik- eller Kemi på C-niveau eller har kompetencer som kan sidestilles med disse.

OBS!
For at kunne komme i betragtning til suppleringsforløbet, skal du søge om optagelse på læreruddannelsen inden for fristen til kvote 2; 15. marts kl. 12.00.

Hvis du har matematik på B-niveau og ønsker yderligere kompetencer i dette fag, kan du vælge også at følge Matematik på kompetenceforløb. Bemærk at kravet til SCI-TEK profilen er matematik på B-niveau. På suppleringsforløbet vil du modtage undervisning i matematik på A-niveau.

Fag

På suppleringsforløbet er det muligt at supplere matematik B-A-niveau, kemi B og fysik B.

Vi anbefaler, at du maksimalt følger to fag.

Forløbet afsluttes med en prøve. Efter endt forløb får du et diplom indeholdende prøveresultat, som beskriver de kompetencer, som du har erhvervet via suppleringsforløbet.

Du skal være opmærksom på, at suppleringsforløbet ikke giver dig et bevis på bestået gymnasiefag. Det betyder, at du ikke efter endt forløb får et bevis på det/de fag, som du har fulgt, fx kemi på B-niveau, men at det alene er målrettet SCI-TEK-læreruddannelsen.

TILMELDING TIL SUPPLERINGSFORLØB

Kontakt Optagelsen

Optagelsen på Professionshøjskolen Absalon
Tlf. 7248 1010

Telefonen er åben

Mandag: 10-12 og 13-15
Tirsdag: 10-12
Onsdag: Lukket
Torsdag: 13-15
Fredag: Lukket
Mail: optagelse@pha.dk

Ansøgningfrist

Ansøgning til læreruddannelsen via Kvote 2:
15. marts 2020 kl. 12.00.

Ansøgning til suppleringsforløb:
1. april 2020 kl. 12.00