Del

Fremtid og karriere

Leisure Management uddannelsen er den eneste af sin art i Danmark, og den henvender sig til et bredt og bevægeligt felt af mulige arbejdspladser. Det betyder, at du har mulighed for at bruge uddannelsen som springbræt til mange forskellige karriereveje.

Vi hjælper dig i løbet af uddannelsen med at finde den vej, som giver mening for dig.

På alle syv semestre vil du, med hjælp fra kompetente undervisere, arbejde med at finde frem til netop den karrierevej, du ønsker, og lære at forstå og matche de krav, som arbejdsgivere i de forskellige brancher stiller.

Gennem uddannelsen vil du udarbejde en digital portefølje, som dokumenterer din erhvervede kompetencer. Porteføljen hjælper dig med at finde frem til og dokumentere dine særlige individuelle styrker i form af viden, færdigheder, kompetencer, personlige egenskaber og erfaringer.

Som færdiguddannet kan du blandt meget andet fx. arbejde som:

  • Eventmanager
  • Festivalkoordinator
  • Hotelmanager
  • Sportsmanager
  • eller inden for musik-, event- eller kulturområdet.

Derudover kan du arbejde med turisme, på reklamebureauer og inden for mange andre brancher, der arbejder med oplevelsesøkonomien.

Videreuddannelse

Der er mange muligheder for at læse videre som professionsbachelor i Leisure Management. 
Du kan videreuddanne dig med en relevant kandidat- eller masteruddannelse i Danmark eller i udlandet men vær opmærksom på, at du måske skal tage suppleringsfag for at opfylde adgangskravene.

Hvis du ønsker at læse videre på kandidatniveau, efter du har afsluttet Leisure Management uddannelsen, kan du fx. vælge en af følgende kandidatuddannelser:

Derudover kan der være mange andre relevante kandidat, diplom eller masteruddannelser, hvor du vil kunne blive individuelt vurderet i forhold til optagelse.

 

 

 

Turisme trak i Natasjas karrierevalg
Natasja Jarshøj var i tvivl om fremtiden. Pilen pegede på journalistik, men så opdagede hun Leisure Management-uddannelsen, og det valg har hun…
Eventkoordinator i Lalandia
Susanne Fausing boede i New Zealand, og var egentlig klar til at uddanne sig. Men udsigten til en dyr og lang uddannelse, sendte hende tilbage til…