Del

Internationale muligheder

Leisurebrancherne bliver ofte stærkt påvirket af internationale trends. Derfor har Leisure Management uddannelsen også et stærkt internationalt fokus, der skal ruste dig til at kunne agere professionelt i en globaliseret verden. Du bliver fx introduceret til den nyeste viden om internationale tendenser og forskning, og du kan vælge at tage et semester i udlandet hos en af uddannelsens stærke internationale samarbejdspartnere eller at gå i praktik i udlandet.

Studieophold i udlandet

Internationalisering prioriteres højt på Leisure Management uddannelsen, og alle studerende har mulighed for at tage et studieophold på en uddannelsesinstitution i et andet land på uddannelsens 5. semester.

I forbindelse med et studieophold skal du skabe kontakt til en uddannelsesinstitution i et andet land, der udbyder fag der er relevante for din uddannelse. Du skal være opmærksom på, at det kan tage lang at få etableret kontakt til et relevant sted og efterfølgende få det godkendt hos skolen. Det er derfor en god idé at starte i god tid, hvis du overvejer et studieophold. En hovedregel: Jo længere væk fra Danmark og Europa du kigger, jo længere tid tager det at få opholdet planlagt og godkendt.

Leisure Management uddannelsen har indgået lokale aftaler og mobilitetsprogrammer med udenlandske uddannelsesinstitutioner.

Praktikophold i udlandet

Praktikopholdet, som ligger på 6. semester, kan finde sted enten i Danmark eller udlandet. Du skal selv etablere kontakt til en virksomhed i udlandet. Det er en god idé på forhånd at gøre sig tanker om hvilke opgaver, du kunne tænke dig at løse, og hvilke virksomheder, der kan opfylde dine krav.

Det er som udgangspunkt nemmere at få etableret et praktikophold i udlandet end et studieophold. Men også en udlandspraktik kræver, at du går i gang i god tid. Der er masser af praktiske forhold der skal falde på plads, f.eks. godkendelse af praktikstedet, opholdstilladelser, bolig, evt. visum mv.

Læs mere her om dine internationale muligheder hos Professionshøjskolen Absalon

Cxense Display