Del

Studerende for en dag på Leisure Management-uddannelsen

På grund af den nuværende COVID19-situation kan du ikke blive ’studerende for en dag’ i øjeblikket.
Du er dog meget velkommen til at sende en mail til en af ambassadørerne med dine spørgsmål til den pågældende uddannelse, og du kan også skrive til dem, at du gerne vil kontaktes, når det igen er muligt at blive ’studerende for en dag’.

********************

'Studerende for en dag' er for dig, der inden for nogle år eller lige om lidt, skal vælge uddannelse.

Når du er studerende for en dag har du muligheden for at afprøve, hvad det vil sige at være studerende på uddannelsen

Du følges med en af vores studenterambassadører til hans eller hendes undervisning, studiegruppearbejde, øvelser og frokost i løbet af dagen.

For at blive studerende for en dag, kontakter du blot en af vores studenterambassadører nedenfor via mail og her aftaler I sammen, hvilken dag, der passer bedst, og hvor I mødes.

At være studerende for en dag varer typisk 4-5 timer.

Da du netop følger en studerende, vil der være perioder af året, hvor de studerende er i praktik eller har eksamensperioder, og muligheden for at følge en studerende er lidt mindre fleksibel.

Studenterambassadører

Chelina Makholm Bonne

Jeg hedder Chelina og læser Leisure Management i Roskilde.

Jeg er 22 år og startede på uddannelsen i september 2019. Jeg er rigtig glad for mit uddannelsesvalg, og især det at kunne dele min passion for Leisure med andre studerende, der har samme interesser.

Efter handelsskolen havde jeg et par sabbatår, hvor jeg uddannede mig til skiinstruktør og efterfølgende havde en sæson både i Østrig og Japan. Jeg har tidligere også været på landsholdet i ridning, og har derfor generelt en stor passion for sport.

Ydermere har jeg de sidste 4 år arbejdet i nattelivet, hvor jeg har haft muligheden for at arrangere forskellige events og koncerter med både større dansker artister og mindre udenlandske artister.

Jeg finder det rigtig interessant at skabe de første kontakter og idéer, der senere hen bliver til en stor oplevelse for mange mennesker, samtidig med at man skaber en værdi og heraf indtjening.

Leisure åbner rigtig mange døre, og heraf et hav af muligheder for hvilken vej man kan gå, og jeg er derfor ikke helt fast besluttet på hvilken branche jeg ender i endnu, men valgmulighederne er heldigvis mange.

Jeg vil med glæde hjælpe med at give dig et indblik i hvad uddannelsen egentlig går ud på eller hvad man kan bruge den til. Kunne du tænke dig at blive ’studerende for en dag’, eller bare få svar på nogle spørgsmål, så send mig endelig en besked på: mr19s066@edu.pha.dk

Andreas Gai Rasmussen

Jeg hedder Andreas og læser Leisure Management i Roskilde.

Jeg er glad for at have fundet en uddannelse, der er praksisnær og giver mening at bruge 3,5 år af mit liv på!

Vejen til Professionshøjskolen Absalon har været lang, og tanken om at skulle uddanne mig er blevet udskudt i flere år. Efter gymnasiet har jeg beskæftiget mig med alt fra fuldtids musiker til hjemmehjælper, og været bosat i udlandet i knap 4 år, hvor jeg arbejdede som koordinator/destinationschef for rejseselskaber, for igen at bosætte mig i Danmark for at arbejde som salgskonsulent for Radisson Hotels.

Jeg brænder for at skabe gode oplevelser for mennesker og give dem noget udover det sædvanlige! Mit mål er at blive selvstændig og drive mit eget rejseselskab, hvor jeg kan skabe oplevelser for livet.

Jeg vil utrolig gerne hjælpe dig med at få afklaring om denne uddannelse også kunne være noget for dig. Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Leisure Management uddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig på: mr18s056@edu.pha.dk

Ida Landsmann Neiiendam

Mit navn er Ida. Jeg er 22 år og startede på Leisure Management uddannelsen på Campus Roskilde i september 2019.

Jeg bor i Hillerød og pendler derfor hver dag til Roskilde for at studere. Ved siden af studiet arbejder jeg som Segway Guide og Barista i København. Samtidig er jeg i sommerhalvåret medarbejder som eventpersonale på Klampenborgs Galopbane. Jeg elsker at arbejde med mennesker, fortælle historier og inspirere folk.

Min rejse til Leisure Management uddannelsen har været lang. Jeg blev færdig med gymnasiet i 2017 og havde derefter 2 sabbatår, hvor jeg var ude og "finde mig selv" - en super kliché.. - men det har været altafgørende for mig at skulle finde mine interesser i processen!

Jeg var egentlig sikker på, at jeg skulle studere noget helt andet. Tilfældigvis hørte jeg om Leisure Management uddannelsen, og måtte derfor besøge uddannelsen for at se, om dette var noget for mig. Jeg blev hurtigt forelsket og overbevist om, at dette var det rigtige valg.

Som uddannet Leisure Management vil du komme til at skabe uforglemmelige oplevelser for folk. Der er ikke mange, der tænker over hvor meget planlægning, der ligger bag fx et stort arrangement. Du vil med denne uddannelse have mulighed for at vække disse arrangementer til livs.

Uddannelsen byder alle velkommen. Den åbner også bl.a. for en bred vifte af karrieremuligheder, og du vil kunne komme ud og have det fedeste arbejde (et job som andre kun drømmer om). Der er rigtig mange oplevelsesmuligheder i Danmark og i udlandet – derfor er det en oplevelsesindustri, der aldrig vil kunne erstattes.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at være 'studerende for en dag' på Leisure Management uddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig: mr19s114@edu.pha.dk