Del

Kom og mød os

Åbent hus
Absalon holder løbende Åbent Hus om vores 12 forskellige professionsbacheloruddannelser. Klik her for at se tid og sted for de enkelte uddannelser.…
Studiepraktik i uge 43
Du har mulighed for at snuse til et bestemt studie ved at deltage i undervisningen på en af vores uddannelser i uge 43.
Mød os på job- og uddannelsesmesser
Mød Absalon på unge- og uddannelsesfestivaler i løbet af året. Bl.a. Slagelse uddannelses- og karrierefestival.
KarriereTanken
Mød os på ungdomsuddannelser rundt på Sjælland - bl.a. i Roskilde, Nykøbing Falster, Holbæk og Ringsted.
Studerende for en dag
Studerende for en dag er din mulighed for at afprøve, hvad det vil sige at være studerende på en af Absalons uddannelser.

Studenterambassadører

Studenterambassadørerne er studerende. Ambassadørerne er ikke studievejledere, men kan fortælle om livet som studerende - stort og småt.

Leisure Management

Andreas Gai Rasmussen

Jeg hedder Andreas og læser Leisure Management i Roskilde.

Jeg er igang med mit 3. semester og er glad for at have fundet en uddannelse, der er praksisnær og giver mening at bruge de næste 3,5 år af mit liv på!

Vejen til Professionshøjskolen Absalon har været lang, og tanken om at skulle uddanne mig er blevet udskudt i flere år. Efter gymnasiet har jeg beskæftiget mig med alt fra fuldtids musiker til hjemmehjælper, og været bosat i udlandet i knap 4 år, hvor jeg arbejdede som koordinator/destinationschef for rejseselskaber, for igen at bosætte mig i Danmark for at arbejde som salgskonsulent for Radisson Hotels.

Jeg brænder for at skabe gode oplevelser for mennesker og give dem noget udover det sædvanlige! Mit mål er at blive selvstændig og drive mit eget rejseselskab, hvor jeg kan skabe oplevelser for livet.

Jeg vil utrolig gerne hjælpe dig med at få afklaring om denne uddannelse også kunne være noget for dig. Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Leisure Management uddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig på: mr18s056@edu.pha.dk

Ellen Sofie Egholm Jørgensen

Hej med dig foran skærmen! Mit navn er Ellen Egholm Jørgensen, jeg er 22 år og læser Leisure Management i Roskilde på 3. semester. 

Jeg bor i Trekroner i Roskilde. I min fritid er jeg spejder, og når det er sæson, svømmer jeg i åbent vand. Derudover er jeg også træner i Neptun svømmeklub i Roskilde.  

Jeg startede på HTX i 2015, men i slutningen af 2.g indså jeg, at det naturvidenskabelige aspekt var en hobby. På et spejderkursus i 2017, hørte jeg om Leisure Management, og deraf deltog i studiepraktikken. 

Efter praktikforløbet vidste jeg, at Leisure Management var lige noget for mig. 

Leisure Management giver mig værktøjer, teorier og praktikerfaring til at realisere min drøm om at skabe oplevelser, der giver minder for livet.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Leisure Management uddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig; mr18s083@edu.pha.dk