Del

Studenterambassadører

Mark Tinning

Hej mit navn er Mark Tinning, jeg er 21 år og studerer Leisure management på 2. semester i Roskilde. 

Jeg har valgt Leisure Management, fordi jeg brænder for at skabe unikke oplevelser, der flytter mennesker, skaber værdi og gode minder i folks liv samt rammer med mulighed for tilegnelse af nye kompetencer og refleksioner, de ikke ville have været foruden. Jeg holder af kreativitet og struktur, som går op i en højere enhed med leisure faget og dets mange muligheder og brede branchespektrum. 

Leisure er i vækst. Vi får mere fritid i takt med stigende velstand og teknologi, og den efterspørgsel skal vi imødekomme med veluddannede profiler og professionelle kompetencer inde for bl.a. oplevelsesindustrien.

Jeg vil gå langt for at hjælpe dig med at få afklaring, om uddannelsen kunne være noget for dig, og hvad den indebærer. Så har du spørgsmål til uddannelsen, og/eller hvis du ønsker at blive "studerende for en dag" på Leisure Management uddannelsen i Roskilde, så tøv ikke med at skrive en mail til mig: mr18s092@edu.pha.dk

Du kan også læse mere om mig og min uddannelse her: www.marktinning.com  

Ditte Wie

Hej med jer. Jeg hedder Ditte Wie. Jeg er 26 år gammel og læser Leisure Management i Roskilde. Til dagligt bor jeg i Holte med min kæreste og mit BonusBarn. Jeg er igang med mit 4. semester. Jeg studerer Leisure, fordi jeg brænder for at skabe oplevelser, der går lige i maven! Jeg drømmer om at gøre en forskel, skabe magi og minder. Jeg vil skabe rammer, der gør det overflødigt for folk at nyde andet end øjeblikket, de er i.

Jeg vil utrolig gerne hjælpe dig med at få afklaring om denne uddannelse også kunne være noget for dig. Så hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Leisure Management uddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig: mr17s012@edu.pha.dk

Ellen Sofie Egholm Jørgensen

Hej med dig foran skærmen! Mit navn er Ellen Egholm Jørgensen, jeg er 21 år og læser Leisure Management i Roskilde på 2. semester. 

Jeg bor i Trekroner i Roskilde. I min fritid er jeg spejder, og når det er sæson, svømmer jeg i åbent vand. Derudover er jeg også træner i Neptun svømmeklub i Roskilde.  

Jeg startede på HTX i 2015, men i slutningen af 2.g indså jeg, at det naturvidenskabelige aspekt var en hobby. På et spejderkursus i 2017, hørte jeg om Leisure Management, og deraf deltog i studiepraktikken. 

Efter praktikforløbet vidste jeg, at Leisure Management var lige noget for mig. 

Leisure Management giver mig værktøjer, teorier og praktikerfaring til at realisere min drøm om at skabe oplevelser, der giver minder for livet.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Leisure Management uddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig; mr18s083@edu.pha.dk

Cxense Display