Del

Studenterambassadører

Leisure Management

Chelina Makholm Bonne

Jeg hedder Chelina og læser Leisure Management i Roskilde.

Jeg er 22 år og startede på uddannelsen i september 2019. Jeg er rigtig glad for mit uddannelsesvalg, og især det at kunne dele min passion for Leisure med andre studerende, der har samme interesser.

Efter handelsskolen havde jeg et par sabbatår, hvor jeg uddannede mig til skiinstruktør og efterfølgende havde en sæson både i Østrig og Japan. Jeg har tidligere også været på landsholdet i ridning, og har derfor generelt en stor passion for sport.

Ydermere har jeg de sidste 4 år arbejdet i nattelivet, hvor jeg har haft muligheden for at arrangere forskellige events og koncerter med både større dansker artister og mindre udenlandske artister.

Jeg finder det rigtig interessant at skabe de første kontakter og idéer, der senere hen bliver til en stor oplevelse for mange mennesker, samtidig med at man skaber en værdi og heraf indtjening.

Leisure åbner rigtig mange døre, og heraf et hav af muligheder for hvilken vej man kan gå, og jeg er derfor ikke helt fast besluttet på hvilken branche jeg ender i endnu, men valgmulighederne er heldigvis mange.

Jeg vil med glæde hjælpe med at give dig et indblik i hvad uddannelsen egentlig går ud på eller hvad man kan bruge den til. Kunne du tænke dig at blive ’studerende for en dag’, eller bare få svar på nogle spørgsmål, så send mig endelig en besked på: mr19s066@edu.pha.dk

Andreas Gai Rasmussen

Jeg hedder Andreas og læser Leisure Management i Roskilde.

Jeg er igang med mit 3. semester og er glad for at have fundet en uddannelse, der er praksisnær og giver mening at bruge de næste 3,5 år af mit liv på!

Vejen til Professionshøjskolen Absalon har været lang, og tanken om at skulle uddanne mig er blevet udskudt i flere år. Efter gymnasiet har jeg beskæftiget mig med alt fra fuldtids musiker til hjemmehjælper, og været bosat i udlandet i knap 4 år, hvor jeg arbejdede som koordinator/destinationschef for rejseselskaber, for igen at bosætte mig i Danmark for at arbejde som salgskonsulent for Radisson Hotels.

Jeg brænder for at skabe gode oplevelser for mennesker og give dem noget udover det sædvanlige! Mit mål er at blive selvstændig og drive mit eget rejseselskab, hvor jeg kan skabe oplevelser for livet.

Jeg vil utrolig gerne hjælpe dig med at få afklaring om denne uddannelse også kunne være noget for dig. Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Leisure Management uddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig på: mr18s056@edu.pha.dk

Ida Landsmann Neiiendam

Mit navn er Ida. Jeg er 22 år og startede på Leisure Management uddannelsen på Campus Roskilde i september 2019.

Jeg bor i Hillerød og pendler derfor hver dag til Roskilde for at studere. Ved siden af studiet arbejder jeg som Segway Guide og Barista i København. Samtidig er jeg i sommerhalvåret medarbejder som eventpersonale på Klampenborgs Galopbane. Jeg elsker at arbejde med mennesker, fortælle historier og inspirere folk.

Min rejse til Leisure Management uddannelsen har været lang. Jeg blev færdig med gymnasiet i 2017 og havde derefter 2 sabbatår, hvor jeg var ude og "finde mig selv" - en super kliché.. - men det har været altafgørende for mig at skulle finde mine interesser i processen!

Jeg var egentlig sikker på, at jeg skulle studere noget helt andet. Tilfældigvis hørte jeg om Leisure Management uddannelsen, og måtte derfor besøge uddannelsen for at se, om dette var noget for mig. Jeg blev hurtigt forelsket og overbevist om, at dette var det rigtige valg.

Som uddannet Leisure Management vil du komme til at skabe uforglemmelige oplevelser for folk. Der er ikke mange, der tænker over hvor meget planlægning, der ligger bag fx et stort arrangement. Du vil med denne uddannelse have mulighed for at vække disse arrangementer til livs.

Uddannelsen byder alle velkommen. Den åbner også bl.a. for en bred vifte af karrieremuligheder, og du vil kunne komme ud og have det fedeste arbejde (et job som andre kun drømmer om). Der er rigtig mange oplevelsesmuligheder i Danmark og i udlandet – derfor er det en oplevelsesindustri, der aldrig vil kunne erstattes.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at være 'studerende for en dag' på Leisure Management uddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig: mr19s114@edu.pha.dk  

Fanny Gustafson Timmermann

Mit navn er Fanny, og jeg startede på Leisure Management på Campus Roskilde i september 2019. Lige nu lever jeg mit liv som 21-årig studerende bosat i København, og selvom studielivet kan være stressende til tider, finder jeg mig ret godt tilpas i dette stadie af mit liv.

Ud over at bruge mine hverdage på studiet, bruger jeg mine weekender som værtinde på en gin-bar i indre København, hvilket jeg er vild med, da jeg både har en stor passion for gin og for hospitality.

I sommeren 2018 blev jeg student og brugte herefter mit sabbatår på at finde ud af, hvad jeg skal med mit liv. Jeg har altid haft en interesse for leisure – primært fordi jeg er vild med at skabe gode oplevelser for folk. Jeg valgte derfor at smage på erhvervet ved at arbejde i hotelbranchen og senere i nattelivet. Det var gejsten for at skabe gode oplevelser og mit sabbatår, der fik mig til at vælge Leisure Management, og siden da har jeg ikke fortrudt.

Det, jeg bedst kan lide ved Leisure Management uddannelsen, er, at der er så mange retninger for, hvad man senere kan arbejde med. Jeg føler derfor, at jeg kan få lov til at afprøve forskellige brancher inden for leisure med denne uddannelse – og vigtigst af alt, så bliver der skabt gode oplevelser!

Hvis du vil vide mere om Leisure Management, så vil jeg super gerne hjælpe dig! Om end du har lyst til at være ’studerende for en dag’ eller bare har nogle spørgsmål for at afklare, om denne uddannelse er noget for dig, så skal du endelig bare kontakte mig. Jeg vil gøre, hvad jeg kan for at hjælpe. Du er mere end velkommen til at skrive til mig på mr19s131@edu.pha.dk