Del

Studerende for en dag på pædagoguddannelsen

På grund af den nuværende COVID19-situation kan du ikke blive ’studerende for en dag’ i øjeblikket.
Du er dog meget velkommen til at sende en mail til en af ambassadørerne med dine spørgsmål til den pågældende uddannelse, og du kan også skrive til dem, at du gerne vil kontaktes, når det igen er muligt at blive ’studerende for en dag’.

********************

'Studerende for en dag' er for dig, der inden for nogle år eller lige om lidt, skal vælge uddannelse.

Når du er studerende for en dag har du muligheden for at afprøve, hvad det vil sige at være studerende på uddannelsen

Du følges med en af vores studenterambassadører til hans eller hendes undervisning, studiegruppearbejde, øvelser og frokost i løbet af dagen.

For at blive studerende for en dag, kontakter du blot en af vores studenterambassadører nedenfor via mail og her aftaler I sammen, hvilken dag, der passer bedst, og hvor I mødes.

At være studerende for en dag varer typisk 4-5 timer.

Da du netop følger en studerende, vil der være perioder af året, hvor de studerende er i praktik eller har eksamensperioder, og muligheden for at følge en studerende er lidt mindre fleksibel.

Studenterambassadører

Jonas Jørgensen

Jeg læser på pædagoguddannelsen og har specialiseringen ”Skole & Fritid” på Campus Roskilde.

Jeg er 23 år og bor i Roskilde. Jeg er vokset op i en stor familie, hvor vi altid har hjulpet hinanden, og derfor har jeg også altid været interesseret i at arbejde med mennesker. Så efter HF på Stenhus Gymnasium, startede jeg derfor på en sundhedsfaglig uddannelse i København, men efter et ½ års tid fandt jeg ud af, at jeg ikke skulle arbejde med mennesker på denne måde.

Efter en tid som vikar/medhjælper i et børnehus fandt jeg ud af, at det var vejen frem for mig, og jeg valgte derfor at starte på pædagoguddannelsen. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Pædagog bacheloruddannelsen i Roskilde er du velkommen til at skrive til mig: pr18s029@edu.pha.dk

Maria Juul Nielsen

Mit navn er Maria, og jeg er 21 år gammel. Til daglig læser jeg til pædagog i Slagelse.

jeg er for et år siden flyttet til Slagelse grundet studie, og jeg har siden 8. klasse været sikker på valg af uddannelse. Min vej frem til uddannelsen har været rimelig direkte, jeg er som person blandt andet meget målrettet, kreativ og selvstændig hvilket også lægger til grund for valg af min uddannelse.

Kort CV

  • Svebølle folkeskole
  • Idrætsefterskolen Klintsøgaard
  • Kalundborg gymnasium og HF
  • Sabbat år – fast stilling i børnehave som pædagogmedhjælper
  • Professionshøjskolen Absalon

Jeg er ambitiøs og ønsker hele tiden at forbedre mig – heraf udvikle mine faglige kompetencer inden for pædagogikken.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller ønsker at blive studerende for en dag på pædagog uddannelsen i Slagelse, er du velkommen til at kontakte mig; ps18s051@edu.pha.dk

Ud over det - hvis du skulle have lyst til en snak om uddannelsen, er du ligeledes velkommen til at kontakte mig på mail og heraf få mit nummer.

De kærligste hilsner Maria

Sune Petersen

Jeg er 24 år gammel, og læser til pædagog på campus Nykøbing, hvor jeg har været så heldig at få specialiseringen “dagtilbud” som er arbejdet med børnehave og vuggestue.

Jeg er født og opvokset i Nakskov og flyttede til Nykøbing, da jeg startede på uddannelsen i 2019.

Jeg havde altid tænkt, at jeg skulle læse nanoscience på KU, og efter endt STX på den matematiske linje, bestemte jeg mig alligevel for at tage et hurtigt sabbatår, hvor jeg bl.a. tilbragte 8 måneder i Livgarden.

Det ene hurtige sabbatår blev så til fire sabbatår, og jeg gik fra at skulle læse nanoscience til at skulle være betjent til at skulle være pædagog. Det valg har jeg ikke fortrudt.

Udover at læse til pædagog, bruger jeg også en del tid som vikar i forskellige institutioner rundt om på Lolland. Jeg er også aktiv i det sociale liv på campus Nykøbing.

Du skal endelig ikke tøve med at skrive til mig, hvis du har spørgsmål vedrørende uddannelsen eller det generelle studiemiljø på campus Nykøbing. Du kan også følge mig en dag på min uddannelse som 'studerende for en dag'. Jeg kan kontaktes på mail: pf19s003@edu.pha.dk

Iza Quanjer

Mit navn er Iza. Jeg er 28 år og pædagogstuderende i Slagelse.

Jeg har siden jeg var ganske ung vidst, at jeg ville have med mennesker at gøre. Først så var jeg overbevist om, at jeg skulle være børnepsykolog, men den lange uddannelse skræmte mig lidt. Derfor besluttede jeg mig for at tage pædagogisk assistent uddannelsen for ligesom at få en bedre grundforståelse af børn i 0-6 års alderen. Siden dengang har min interesse for børn og deres udvikling fyldt mere og mere, og derfor besluttede jeg mig for at starte på pædagoguddannelsen, efter jeg havde erhvervet mig en masse års erfaring foruden selv at få 2 børn.

Jeg nyder min skolegang og blandingen af gruppearbejde og frie tøjler fuldt ud, og jeg håber og tror på, at min uddannelse vil føre mig mod et super spændende job i en fantastisk børnehave her på Sjælland, og så tror jeg om nogle år jeg vil læse noget logopædi i et eller andet omfang (Tale/høre pædagog).

 

Uddannelsens skift mellem teori og praktik efter din grundfarlighed er super fantastisk, og du får her en kæmpe mulighed for at prøve dine teorier af, og samtidigt får du en masse erfaring, som du kan tage med dig i din undervisning. En stor cirkel af viden og erfaring, som man tager med sig ud, når man engang er færdig.

 

Hvis du vil vide mere om pædagoguddannelsen eller prøve at være 'Studerende for en dag' på pædagoguddannelsen i Slagelse, så skriv endelig til mig: ps18s011@edu.pha.dk

Mikkel Gorm Alfheim

Hej! Mit navn er Mikkel, og jeg læser på pædagoguddannelsen i Vordingborg med specialiseringen ”Skole & Fritid”

Jeg er 24 år, og jeg har valgt pædagoguddannelsen, fordi jeg godt kunne tænke mig at arbejde med udsatte børn/unge. Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle starte, da jeg havde et sabbatår efter min STX. Jeg kiggede lidt på forskellige uddannelser, og så tænkte jeg, at jeg bare vil prøve pædagoguddannelsen, og jeg har ikke set mig tilbage siden. Pædagoguddannelsen har gjort så meget for mig som menneske, og jeg har fundet ud af specifikt, hvad det er jeg vil arbejde med, når jeg er færdig.

Hvis du har nogle spørgsmål eller spekulationer i forhold til min uddannelse, eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på pædagoguddannelsen i Vordingborg, så er du mere end velkommen til at skrive til mig på mailadressen: Pv18v528@edu.pha.dk