Del

Studerende for en dag på socialrådgiveruddannelsen

På grund af den nuværende COVID19-situation kan du ikke blive ’studerende for en dag’ i øjeblikket.
Du er dog meget velkommen til at sende en mail til en af ambassadørerne med dine spørgsmål til den pågældende uddannelse, og du kan også skrive til dem, at du gerne vil kontaktes, når det igen er muligt at blive ’studerende for en dag’.

********************

'Studerende for en dag' er for dig, der inden for nogle år eller lige om lidt, skal vælge uddannelse.

Når du er studerende for en dag har du muligheden for at afprøve, hvad det vil sige at være studerende på uddannelsen

Du følges med en af vores studenterambassadører til hans eller hendes undervisning, studiegruppearbejde, øvelser og frokost i løbet af dagen.

For at blive studerende for en dag, kontakter du blot en af vores studenterambassadører nedenfor via mail og her aftaler I sammen, hvilken dag, der passer bedst, og hvor I mødes.

At være studerende for en dag varer typisk 4-5 timer.

Da du netop følger en studerende, vil der være perioder af året, hvor de studerende er i praktik eller har eksamensperioder, og muligheden for at følge en studerende er lidt mindre fleksibel.

Studenterambassadører

Zeineb Al-Jawahari

Jeg læser til Socialrådgiver på Campus Roskilde.

Jeg er 20 år gammel og bor i København.

Jeg fik interesse til at læse socialrådgivning engang i 2018, hvor jeg hørte et oplæg omkring den hjælp, som mangles derude. Det fik mig til at reflektere over meningen med mit liv; og det er netop det at gøre godt for andre. Jeg tror på, at hjælp findes i mange former og størrelser, og at socialrådgiveruddannelsen er én af de nøgler, som kan føre til, at min drøm bliver opfyldt. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på socialrådgiveruddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig: or19s047@edu.pha.dk

Chinnaroj Hongyon Gregersen

Jeg læser til socialrådgiver på Campus Nykøbing F.

Jeg er 25 år gammel og bor i Maribo. Jeg har stor interesse for jura på det sociale område. Derudover har jeg altid vidst, at jeg gerne vil arbejde med mennesker og hjælpe dem igennem deres udfordringer. Dette var også grunden til, at valget faldt på socialrådgiveruddannelsen. Uddannelsen giver en mulighed for, at man kan fordybe sig i de fire spændende fag: socialt arbejde, samfundsvidenskab, jura og psykologi. Jeg oplever, at der er et stærkt socialt fællesskab på uddannelsen, hvor der også er plads til at udvikle sig både på det faglige og det personlige plan.

Ved siden af studiet er jeg også studentervejleder og bestyrelsesmedlem i studenterrådet på Campus Nykøbing.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på socialrådgiveruddannelsen i Nykøbing Falster, så er du velkommen til at skrive til mig: of18v038@edu.pha.dk

Mary Fardoras Dupont

Jeg læser til socialrådgiver på Campus Roskilde.

Uddannelsen giver en bred faglig viden i fagene: Socialt arbejde, jura, samfundsvidenskab og psykologi - herunder også kommunikation og meget mere, hvilket jeg med glæde fortæller dig mere om.

Så vis du har spørgsmål vedrørende min uddannelse og/eller har mod på at være studerende for en dag på socialrådgiveruddannelsen i Roskilde, så er du mere end velkommen til at kontakte mig på: or18v051@edu.pha.dk 

Camilla Kampmann Christensen

Jeg læser til socialrådgiver i Slagelse.

Jeg er 29 år gammel og bor i Slagelse med min kæreste og datter. Jeg er uddannet SOSU-assistent og har arbejdet flere år i hjemmeplejen. Jeg er aktiv i fagbevægelsen.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Socialrådgiveruddannelsen i Slagelse, så er du velkommen til at skrive til mig: os18s007@edu.pha.dk