Del

Studerende for en dag på sygeplejerskeuddannelsen

På grund af den nuværende COVID19-situation kan du ikke blive ’studerende for en dag’ i øjeblikket.
Du er dog meget velkommen til at sende en mail til en af ambassadørerne med dine spørgsmål til den pågældende uddannelse, og du kan også skrive til dem, at du gerne vil kontaktes, når det igen er muligt at blive ’studerende for en dag’.

********************

'Studerende for en dag' er for dig, der inden for nogle år eller lige om lidt, skal vælge uddannelse.

Når du er studerende for en dag har du muligheden for at afprøve, hvad det vil sige at være studerende på uddannelsen

Du følges med en af vores studenterambassadører til hans eller hendes undervisning, studiegruppearbejde, øvelser og frokost i løbet af dagen.

For at blive studerende for en dag, kontakter du blot en af vores studenterambassadører nedenfor via mail og her aftaler I sammen, hvilken dag, der passer bedst, og hvor I mødes.

At være studerende for en dag varer typisk 4-5 timer.

Da du netop følger en studerende, vil der være perioder af året, hvor de studerende er i praktik eller har eksamensperioder, og muligheden for at følge en studerende er lidt mindre fleksibel.

Studenterambassadører

Sigurd Glargaard Jacobsen

Jeg læser til sygeplejerske på campus i Nykøbing, hvor jeg startede i september 2019.

Jeg er 35 år, gift og er far til to børn på 2 og 6 år. Jeg er uddannet social -og sundhedsassistent og har arbejdet på et psykiatrisk sengeafsnit gennem 7 år. Jeg har aldrig været i tvivl om, at hvis jeg skulle videreuddanne mig, så skulle det være den sundhedsfaglige vej som sygeplejerske. I sommers blev det tid til at få flere udfordringer og muligheder i fremtiden, og jeg startede på uddannelsen.

Jeg syndes livet er fantastisk som studerende og nyder at have muligheden for at lære en masse nyt, sammen med mine medstuderende.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse og/eller ønsker at blive 'studerende for en dag' på sygeplejerskeuddannelsen i Nykøbing F., så skriv til mig: sf19s022@edu.pha.dk 

Caroline la Cour Häggblom

Mit navn er Caroline, og jeg læser til sygeplejerske i Slagelse. Jeg startede på min uddannelse i februar 2020. 

Jeg er 25 år, kommer oprindeligt fra Helsingør, men er flyttet på landet til Dalmose, sammen med min kæreste. Sammen med min kæreste har jeg en datter, og der er en mere på vej som nedkommer til sommer. 

Jeg blev færdig som student, da jeg var 19 år, og jeg har inden start på min uddannelse bl.a. rejst en del, været i forsvaret og arbejdet i Tivoli. 

I fremtiden er min drøm at blive jordemoder, da jeg tror at det må være et af de mest livsbekræftende arbejde at have. Derudover elsker jeg børn og babyer. 

Livet som studerende på Absalon er fantastisk. De er rigtig gode til at koble teori på praksis, som man kan bruge, når man er ude i praktikken. Derudover går de meget op i fællesskab, og at man har det godt på studiet. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive ‘studerende for en dag’ sammen med mig på sygeplejerskeuddannelsen i Slagelse, så er du velkommen til at skrive til mig: ss19v030@edu.pha.dk

Mette Lyngaae Akselbo

Jeg læser til sygeplejerske i Holbæk.

Jeg er 22 år gammel, og bor i Holbæk.

Jeg er uddannet social og sundhedsassistent i 2017, og arbejder ved siden af studiet som afløser på et plejehjem.

I fremtiden drømmer jeg om at komme til at arbejde inden for psykiatrien, eller komme til udlandet.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på sygeplejerskeuddannelsen i Holbæk, så er du meget velkommen til at skrive til mig: sh2018v024@edu.pha.dk

Selver Avcil

Jeg læser til sygeplejerske i Næstved. 

Jeg er 25 år. Min baggrund for at læse til sygeplejerske strækker sig langt tilbage, jeg har været afklaret omkring mit drømmejob som sygeplejerske, siden jeg var 10 år. 

Det har bare ligget i mig at hjælpe andre mennesker. Jeg nyder den tilbagemelding jeg får - som et enkelt smil og et tak. Jeg føler virkelig, at jeg kan gøre en forskel og bliver den enkeltes helt, iført det seje hvide outfit. Jeg er personligt selv helt vild med film og serier, der omhandler sygehus og læger :o)

Jeg har altid været bedst til det praktiske, så derfor valgte jeg SOSU frem for et gymnasium. Jeg er uddannet SSH og SSA fra SOSU Næstved.  

Jeg har fået en del erfaringer og oplevelser med i rygsækken, disse gør jeg også flittigt brug af under uddannelsen til sygeplejerske. 

Udover at studere, arbejder jeg på et plejehjem i Mogenstrup. Jeg er også studentervejleder på Absalon Næstved.  

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på sygeplejerskeuddannelsen i Næstved, så er du velkommen til at skrive til mig på min mail: sn17v012@edu.pha.dk  

Malene Lindhardt Wittorff Jensen

Jeg læser til sygeplejerske i Holbæk. 

Jeg har valgt at studere sygepleje, idet jeg sætter en ære i at interagere med både borgere, patienter og pårørende. Jeg arbejder i hjemmeplejen og på sygehuset i Holbæk, hvilket jeg er utrolig glad for at få mulighed for igennem sygeplejerskeuddannelsen i Holbæk. 

Det bedste ved min uddannelse er, at jeg får lov til at være en del af netop dét menneskes liv og gøre en forskel i forbindelse med deres kontakt i sundhedsvæsnet. 

Jeg har en HHX baggrund fra Slotshaven Gymnasium i Holbæk. Jeg er 22 år og bor i Holbæk.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på sygeplejerskeuddannelsen i Holbæk, så er du velkommen til at skrive til mig: sh19s027@edu.pha.dk 

Rikke Højris Poulsen

Jeg læser til sygeplejerske i Holbæk. 

Jeg har arbejdet i hjemmeplejen i et år efter jeg blev student. Det gjorde jeg for at få en masse erfaring og finde ud af, om faget var noget for mig. At have erfaring inden man søger ind som sygeplejerske, synes jeg er vigtigt.

Jeg har valgt at studere til sygeplejerske, da jeg gerne vil gøre en forskel, og så har jeg altid godt kunne lide at arbejde med mennesker. Derudover er jeg et meget omsorgsfuldt menneske, så jeg kan godt lide at give andre omsorg og sørge for, at de har det godt. Jeg drømmer om at blive anæstesi sygeplejerske, da jeg gerne vil udføre omsorg før, under og efter en operation. Derudover har man et stort ansvar som anæstesi sygeplejerske, så som at overvåge livsvigtige funktioner (fx ilttilførsel), imens patienten er bedøvet.

Det bedste ved min uddannelse, er at vi har så meget praktik og jeg lærer ekstremt godt under praktik, da man får lov at prøve en masse ting sammen med en uddannet sygeplejerske. 

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på sygeplejerskeuddannelsen i Holbæk, så er du meget velkommen til at skrive til mig: sh19s033@edu.pha.dk