Del

Få masser af nye venner på Campus Næstved

Campus Næstved sørger ikke blot for gode lokaler og kompetente undervisere, du kan også få en helt ny vennekreds i løbet af dit studie.

Mange studerende kommer langvejs fra og har nu fået et kollegieværelse eller en ungdomsbolig i Næstved, hvor de måske ikke kender et øje.

Fredagsbar og fester

Gå i fredagsbaren og deltag i Campus Næstveds fester, så lærer du hurtigt mange at kende - ikke kun fra dit eget hold, men også fra de andre årgange og de tre øvrige uddannelser.

Det skaber en rigtig god stemning, når man mødes i kantinen eller på gangene - og en god stemning er vigtig for, at man trives med sit studie.

Tutorer

Campus Næstved har ansat nogle studerende fra de fire uddannelser i nogle timer hver uge som supplement til studievejledningen. Tutorerne vejleder blandt andet i forbindelse med etablering af studiegrupper, eksamensforløb, studiemæssige spørgsmål af forskellig karakter og meget mere. Tutorene har tavshedspligt i relation til personlige henvendelser.

Tutorerne deltager også i afvikling af informationsmøder og åbent hus-arrangementer, ligesom det også er tutorerne, der tager imod besøgende fra gymnasier.