Del

Byggeriet af Campus Roskilde

Et energibesparende campus bygget specifikt til at professionsbachelorstuderende kan udfolde teori i praksis - det er visionen for det ny Campus Roskilde.

Multisportshal til lærerstuderende, teaterscene til dramaglade pædagogstuderende, science zone til lærere, fysiologisk testrum til fysioterapeuter og fredagsbar til alle. Professionshøjskolen Absalons nye Campus Roskilde, som står klar til indflytning i 2012, samler fem professionsbacheloruddannelser på ét sted med faciliteter til alle.

Fordelene ved et samlet campus
Ved at samle de fem studieretninger i én bygning gives studerende og medarbejdere helt nye muligheder for tværfagligt samarbejde, de mange faciliteter åbner for utallige nye udfoldelsesmuligheder og der ligger store besparelser at hente ved opførelsen af det nye samlede, energieffektive campus.

Tegnet af Henning Larsen Architects
Når Campus Roskilde står færdigt i 2012, vil ikke kun faciliteterne imponere - arkitekturen er også i international klasse. Arkitekten bag Operahuset, IT-universitet og Frederiksberg Gymnasium, Henning Larsen Architects, har nemlig skabt Det nye Campus Roskilde. Henning Larsens forslag med fire kvadratiske bygningskroppe og visionære indretningsløsninger vakte begejstring hos arkitektkonkurrencens komité og blev udpeget som vinder i juli 2010.

Læs mere om byggeriet af Campus Roskilde på disse sider.

Bogen om Campus Roskilde
Campus Roskilde er ikke blot et fantastisk nyt hus, men også et vigtigt bidrag til en bæredygtig professionshøjskole.
Pjecen om Campus Roskilde
Campus Roskilde tilbyder fleksible, digitale og fremtidssikrede rammer for alle uddannelser og giver muligheder for et godt studenter- og…
Cxense Display