Gå til hovedindhold

Diplomuddannelse Diplomuddannelse i formidling af kunst og kultur for børn og unge

Bliv klædt på til en mangfoldighed af visuelle og digitale formidlingsformer som fortælling, events, udstilling, rollespil, dialoger og performance.

En uddannelse er for dig, der vil udvikle dine kompetencer i formidling af kunst og kultur for børn og unge inden for forskellige kunst- og kulturretninger.

Det får du ud af uddannelsen

  • Du får kompetencer til at udvikle din egen formidlingspraksis og kompetencer til at skabe et engagerende og kreativt rum inden for dit eget faglige område.
  • Du får ny viden og metoder relateret til arbejdet med professionel formidlingspraksis i arbejdet med børn og unge.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen er opbygget i moduler, hvor hvert modul udgør en afgrænset enhed, der kan studeres selvstændigt. For at gennemføre en hel diplomuddannelse skal du gennemføre 6 moduler (60 ECTS-point), som svarer til et 1-årigt fuldtidsstudie.

Målgruppe

Du kommer måske med en baggrund som konsulent, pædagog, museumsformidler, kulturformidler i folkekirken, kunstner eller med en helt anden faglig baggrund. Diplomuddannelsen er netop tilrettelagt på en måde, hvor du vil få mulighed for at sætte din særlige faglighed i spil sammen med dine medstuderende.

Praktisk information