Del

Projektkoordinering

Er du ledig?

 

Så kan dit Jobcenter give dig de moduler, som står på positivlisten for den regionale uddannelsespulje.

Med kravet om effektivisering er der opstået et behov for flere medarbejdere med viden og færdigheder til at indgå i digitale projekter.

På modulet får du viden om projektorganisering og den administrative understøttelse af projekter. Du får indsigt og værktøjer til at varetage en effektiv koordinering af projekter og indgå i tværfagligt samarbejde omkring organisering og styring af projekter i den offentlige sektor.

Modulet giver dig

  • En introduktion til projektorganisering og de klassiske projektstyringsværktøjer.
  • Værktøjer til at varetage din rolle som projektdeltager, og viden om hvordan du kan bidrage til, at projekter lykkes. Bl.a. gennem planlægning og styring af projektaktiviteter.
  • Indsigt i projektarbejdets faser og kendetegn samt administrativ understøttelse af projektlederens opgaver og funktioner, herunder hvordan teams bliver sammensat og leverer bedst muligt.
  • Viden om finansiering og projektøkonomi samt krav til dokumentation af projekters ressourceforbrug og afrapportering af resultater.
  • Mulighed for at inddrage og arbejde ud fra en case fra egen praksis.

Målgruppe

For at lykkes med de mange digitaliseringsprojekter, er det vigtigt med dygtige og engagerede medarbejdere fra de administrative og borgerbetjeningsrettede funktioner. Modulet henvender sig til dig, der ønsker at indgå i og præge de interne forandringsprocesser og projekter, som påvirker den enkelte kommune, region og ikke mindst borgerne.

Omfang

10 ECTS-point

Tilmelding

Sted: Campus Næstved

Beskrivelse: Valgfag

Start dato: 29. august 2018

Slut dato: 12. december 2018

Tidsangivelse: 29/8, 12/9, 26/9, 10/10, 24/10, 7/11, afl. 28/11, eks. 11-12/12

Tilmeldingsfrist: 13. august 2018

Pris: 8.900,00 DKK


Konsulent:

Peter Joensen

7248 2685, pejo@pha.dk

Uddannelsessekretær:

Jannie Jensen

7248 1353, jjen@pha.dk

Cxense Display