Del

Den merkantile diplomuddannelse

For dig, der arbejder med virksomhedsdrift og -udvikling

Den merkantile diplomuddannelse er en uddannelse på bachelorniveau.

Indhold
På det merkantile område arbejder vi med at udvikle kompetencer til virksomhedsdrift og -udvikling. Dette gør vi primært gennem fagområderne Leisure management, International handel og markedsføring, Økonomi og regnskab, Shipping samt Transport og logistik. 

Målgruppe
Den merkantile diplomuddannelse henvender sig til dig, der arbejder inden for virksomhedsdrift og -udvikling (fx med salg, økonomi, personale, it, markedsføring, indkøb, logistik mv.), og som ønsker at få mere viden, værktøjer og en teoretisk perspektivering af din praksis – og måske en bredere forretningsforståelse.

Uddannelsen henvender sig også til dig, der har en ikke-merkantil faglighed (som fx tekniker, designer, arkitekt, psykolog, konsulent, ingeniør, fysioterapeut, lærer eller noget helt andet), og som har brug for kompetencer til at drive og udvikle en virksomhed, en organisation eller et forretningsområde fremad.

Uddannelsens opbygning uden retning

Uddannelsen er tilrettelagt som et deltidsstudie med to obligatoriske moduler, en række valgmoduler og et obligatorisk afgangsprojekt svarende til i alt 60 ECTS. Du skræddersyr selv din uddannelse ved at vælge moduler - det er også muligt at vælge moduler fra andre diplomuddannelser

Tilrettelæggelse

Modulerne er tilrettelagt med traditionel face-to-face-undervisning i udvalgte klassiske modeller med fysisk fremmøde på fastlagte dage. Herunder med praksisnære opgaver formidlet af underviseren, som evt. løses i samarbejde med de andre studerende. Dette skal give den studerende relevant output med hjem til den virksomhed, denne er tilknyttet. Udover den planlagte undervisning forventes der en aktiv indsats til forberedelse og selvstændige studier.

 

 

 

Praktisk information

Priser og ansøgningsfrister

5 ECTS-point 6.000,- kr.
10 ECTS-point 10.500,- kr.
Afgangsprojekt 13.000,- kr.
Der tages forbehold for prisændringer.

Ansøgningsfrister:
Se under de enkelte moduler
Vi optager studerende frem til studiestart, såfremt der er ledige pladser.

Adgangskrav
  • En adgangsgivende uddannelse svarende til en kort eller mellemlang videregående uddannelse.
  • 2 års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse.
Realkompetencevurdering

Opfylder du ikke de formelle adgangskrav kan du søge om at blive realkompetencevurderet.
Der kan søges realkompetencevurdering i forhold til kravet om adgangsgivende uddannelse, men ikke i forhold til kravet om mindst to års relevant erhvervserfaring.

Moduloversigt

Cxense Display