Del

Få vitaminer til hjernen sammen med morgenkaffen

Gratis oplæg inden arbejdsdagen begynder

Hvad?

Vi kommer ud til jeres arbejdsplads uanset hvor stor eller lille den er. Hvad enten du arbejder i en central forvaltning i kommune eller region, eller du arbejder i en decentral enhed, er du velkommen til at kontakte os for et skud morgen-vitamin.

Oplægsholderen tilbyder en times fokuseret og energifyldt oplæg. Indholdet tilpasser vi sammen med jer. Jo flere I er, desto bedre.

Hvornår og hvordan?

En morgen-vitamin kan fx foregå fra kl. 8.00 – 9.00. Det kan foregå i et mødelokale, en foyer, en frokoststue eller andre steder.

Morgenvitaminen giver enten perspektiv på højaktuelle emner eller der gives nye blik på den verden, din arbejdsplads er en del af.

Indholdet i morgen-vitaminet er relevant for ansatte i den offentlige sektor. Vores udgangspunkt er, at alle ansatte kan få gavn af morgen-vitaminet. Hvis I ønsker et oplæg for en mindre gruppe af ansatte, er det naturligvis også en mulighed.

Hvem er vi?

I Professionshøjskolen Absalon ønsker vi at bidrage til den regionale udvikling og bidrage til at løfte regionens uddannelsesniveau.

Det gør vi gennem uddannelse af vores professionsbachelorer, gennem forsknings- og udviklingsprojekter og et bredt udbud af efter- og videreuddannelsestilbud.

Oplægsholderne har bred teoretisk viden og stor praktisk erfaring fra den offentlige sektor som blandt andet, HR-chef, økonomikonsulent, politisk rådgiver fra Christiansborg, kommunalpolitiker, digitaliseringskonsulent og som offentlig ledere.

6 morgen-vitaminer til din organisation

Herunder kan du se en række emner til morgenarrangementer, hvor du og dine kollegaer kan få et skud morgen-vitamin til hjernen inden arbejdsdagen begynder.

Målret din kommunikation

Et hurtigt overblik over hvordan kommunikation kan flytte magt, og introduktion til redskaber, så du får mere ud af den kommunikation du indgår i.

Oplægsholder:

Samskabelse

Slip dine egne tøjler i opgaveløsningen. Samskabelse er et af tidens varme begreber i den offentlige sektor.  Dette morgen-vitamin giver en indføring i begrebet, og viser eksempler på hvad samskabelse kan - og ikke kan.

Oplægsholder:

Den innovative rådgiver

Redskaber til mødet med borgeren. Vitamin til dig der arbejder på beskæftigelsesområdet.

Oplægsholder:

Social kapital

Forstå hvad der skaber et godt arbejdsmiljø, og få tips og tricks til at skabe gode relationer med dine kolleger, i teams og på tværs i organisationen.

Oplægsholder:
Cxense Display