Del

Find dit næste kursus eller diplommodul

VÆLG UDDANNELSE/KURSUS
VÆLG FAGOMRÅDE
Akademiuddannelse i beskæftigelseAkademiuddannelse i offentlig forvaltning og administrationAkademiuddannelse i socialt arbejdeDen Sociale Diplomuddannelse - Børn og ungeDen ernæringsfaglige diplomuddannelseDen merkantile diplomuddannelseDen pædagogiske diplomuddannelseDen sociale diplomuddannelseDen sundhedsfaglige diplomuddannelseDiplom i BeskæftigelseDiplom i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledningDiplomuddannelse i erhvervspædagogikDiplomuddannelse i formidling af kunst- og kultur for børn og ungeDiplomuddannelse i offentlig forvaltning og administrationDiplomuddannelse i psykiatriDiplomuddannelsen i bioteknologi, procesteknologi og kemiDiplomuddannelsen i ledelseKursusTemadag
Engineering and ScienceErnæring og fødevarerForvaltning og administrationLedelse og organisationPædagogikSkole og læringSocialt arbejde og beskæftigelseSundhedsfagligtUddannelse, erhverv og vejledning
FiltreAkademiuddannelse i beskæftigelseAkademiuddannelse i offentlig forvaltning og administrationAkademiuddannelse i socialt arbejdeDen Sociale Diplomuddannelse - Børn og ungeDen ernæringsfaglige diplomuddannelseDen merkantile diplomuddannelseDen pædagogiske diplomuddannelseDen sociale diplomuddannelseDen sundhedsfaglige diplomuddannelseDiplom i BeskæftigelseDiplom i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledningDiplomuddannelse i erhvervspædagogikDiplomuddannelse i formidling af kunst- og kultur for børn og ungeDiplomuddannelse i offentlig forvaltning og administrationDiplomuddannelse i psykiatriDiplomuddannelsen i bioteknologi, procesteknologi og kemiDiplomuddannelsen i ledelseEngineering and ScienceErnæring og fødevarerForvaltning og administrationKursusLedelse og organisationPædagogikSkole og læringSocialt arbejde og beskæftigelseSundhedsfagligtTemadagUddannelse, erhverv og vejledning
Ingen resultater

Få mere effekt af din uddannelse

Hvis du vil følge din kompetenceudvikling helt til dørs og få endnu mere effekt af din uddannelse. 

 • Vejledningstimer, for dig der gerne vil have vejledning f.eks. i forhold til et givent modul på Diplomuddannelsen i Ledelse.

  • Pris: 1000 kr. pr. vejledningstime

 • Ledelsesfaglig sparring, for dig der gerne vil have sparring fra en ledelsesfaglig person f.eks. i forhold til anvendelse af teori i din ledelsespraksis.

  • Pris: 1.500 kr. pr. time (inkl. ½ times forberedelse pr. time).

 • Et oplæg på din arbejdsplads, hvor du definerer emnet eller kan vælge en af vores ledelseseksperter. Her kan dine kolleger, medarbejdere eller andre deltage.

  • Pris: 4.000 kr. for 2 timers oplæg (inkl. forberedelse excl. kørsel).

 • En Vidensbrunch hos os, hvor du definerer emnet og vi sammensætter en formiddag med brunch, oplæg og workshops.

  • Pris: 7.000 kr. for 3 timers oplæg (inkl. forplejning og facilitering).

Ledelsesnetværk Sjælland

Har du lyst til, at tænke med, debattere, undre dig og udfordre gængse ledelseskonventioner og samtidig blive dygtigere som leder?

Ledelsesnetværk Sjælland er for dig med interesse i ledelse - primært med fokus på den offentlige sektor. Du vil i netværket blive opdateret om ny viden inden for ledelsesfeltet fra ind- og udland, få mulighed for at debattere problemstillinger, blive inviteret til konferencer, netværksdage og meget mere.

Netværkets formål er at danne relationer mellem ledere og andre med interesse for ledelse - med fokus på gensidig videndeling og læring om ledelse, sparring og aktiviteter, hvor du som leder bidrager med erfaringer fra din egen praksis.

Bliv en del af dette ledelsesnetværk ved at følge os på LinkedIn

Ledelsesnetværk Sjælland drives af Center for Ledelse og Oplevelsesdesign ved Professionshøjskolen Absalon. Vi er ledelsesfaglige specialister med undervisnings-, forsknings- og praksisorienteret erfaring, som hver især kan bidrage med vores erfaringer og viden, samt vejlede, inspirere og give dig refleksioner over dine egne ledelsestilgange. Med over 10 års erfaring med udvikling af offentlig ledelse i Region Sjælland og flere hundrede studerende, der har gennemført vores diplomuddannelse i ledelse, har vi en særlig viden om offentlig ledelse - den vil vi gerne dele med dig.

Ledelsesnetværk Sjælland vil være dit regionale netværk til glæde og gavn for dig, dine medarbejdere og din organisation.

Kompetenceudviklingsprojekter

Kompetenceudviklingsprojekter er uddannelsesforløb som vi sammensætter af flere forskellige elementer som f.eks. temadage, kurser, et diplom modul, supervision og teamsparring. Et projekt kan designes således, at nogle dele af projektet omfatter alle på arbejdspladsen og andre kun ledere.

Kompetenceudviklingsforløbet kan understøtte jeres kerneopgave samt jeres mål for kompetenceudvikling. Projektet kan blive en integreret del af jeres ledelsesaktiviteter og udviklingstiltag. Med nyeste forskningsresultater analyserer vi status og i et samarbejde skræddersyr vi et kompetenceudviklingsforløb, der passer til jeres idéer, intentioner og visioner.

I kan komme på uddannelse på egen arbejdsplads, eller på et af vore campusser.

Vi kan være behjælpelige med at søge midler til projekter, der har karakter af et længerevarende kompetenceudviklingsforløb

Nyheder

Nye borde på vej til undervisningslokalerne på Absalon
15. september 2020
Absalon besluttede at fjerne bordene i undervisningslokalerne for at få plads til alle studerende. Men…
Absalon indfører mundbind i faglokalerne
11. august 2020
Ud fra et forsigtighedsprincip vælger Absalon at studerende og undervisere skal bære mundbind i…
Gense Online Åbent Hus for Diplomuddannelsen i Ledelse
2. juli 2020 holdt vi Online Åbent Hus om Diplomuddannelsen i Ledelse. Se oplæg om opbygning, undervisning og mød studerende og undervisere.
Hent flere