Del

Den merkantile diplomuddannelse

For dig, der ønsker at få et stærkt afsæt til professionel og innovativ virksomhedsdrift og forretningsudvikling i det private eller offentlige. Hos Absalon har uddannelsen særligt fokus på retningen Leisure Management og områder som oplevelsesøkonomi, service- og oplevelsesdesign.

Den merkantile diplomuddannelse er en uddannelse på bachelorniveau.

Målgruppe

Den merkantile diplomuddannelse henvender sig til dig, der arbejder inden for virksomhedsdrift og -udvikling og som ønsker at få mere viden, værktøjer og en teoretisk perspektivering af din praksis – og måske en bredere forretningsforståelse.

Uddannelsen henvender sig også til dig, der har en ikke-merkantil faglighed, og som har brug for kompetencer til at drive og udvikle en virksomhed, en organisation eller et forretningsområde fremad.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen er tilrettelagt som et deltidsstudie og består af obligatoriske moduler, retningsspecifikke moduler og valgfrie moduler samt et af-gangsprojekt, der afslutter uddannelsen, svarende til i alt 60 ECTS.

Du skræddersyr selv din uddannelse ved at vælge moduler - det er også muligt at vælge moduler fra andre diplomuddannelser

Aktuelle udbudte moduler

1. feb. - 30. apr. 2019
Bliv i stand til at organisere og lede et projekt på leisureområdet fra A til Å.
1. feb. - 20. jun. 2019
Lær at designe, optimere, innovere og evaluere services og oplevelser – og sæt din kunde, gæst eller bruger i centrum og konkurrenterne på…
Cxense Display