Del

Ledelse i produktionsvirksomheder

For dig der vil have ledelses ansvar, og derfor vil udbygge din faglighed med kompetencer indenfor ledelse og kommunikation

På Professionshøjskolen Absalon, Center for Ledelse og Oplevelsesdesign, arbejder vi med efter- og videreuddannelse og forskning i ledelse.

  • Hvem er du som leder?
  • Hvilken betydning har din person for dit lederskab?
  • Hvordan leder du professionelt i det organisatoriske krydspres, du uundgåeligt står i?

Vi kan tilbyde et udvalg af oplæg, temadage og forløb, som vi gerne skræddersyr sammen med jer. Vi tilbyder både indføringer i kendte og afprøvede emner, metoder og teorier og udforskning af aktuelle udfordringer og potentialer. Vi underviser hvor som helst, og I er velkomne på det campus, der ligger nærmest ved jer. 

Med udgangspunkt i praksisudfordringer og teoretisk viden skaber vi sammen udviklingsviden gennem dialoger og afprøvning af nye tiltag. Diplomuddannelsen i Ledelse hos Professionshøjskolen Absalon er en forskningsbaseret efter- og videreuddannelse i høj kvalitet. I Center for Ledelse og Oplevelsesdesign lægger vi vægt på, at skabe trygge- og udfordrende læringsmiljøer, der skaber et læringsrum, der giver den enkelte lyst til at arbejde med både personlige og organisatoriske udfordringer.

Aktuelle moduler og kurser