Del

Skoleledelse

For dig der bedriver ledelse på skoleområdet er der netop udviklet en helt ny uddannelse målrettet den kompleksitet og det store ansvar en moderne skoleleder står med.

På Professionshøjskolen Absalon, Center for Ledelse og Oplevelsesdesign, arbejder vi med efter- og videreuddannelse og forskning i ledelse. Med den nye skolelederuddannelse har vi fået en praksisnær uddannelse, som er målrettet den kompleksitet og det stor ansvar en moderne skolelederen står med.

  • Hvordan kan skolens ledelse og organisering bidrage til, at eleverne lærer mere og trives bedre?
  • Hvilket lederskab og hvilke ledelsesformer er nødvendige i den danske folkeskole?

Vi tager afsæt i det den enkelte skoleleder skal ud og lede, så man løbende praktiserer det man lærer og gradvist kan forandre den måde man agerer på som leder. Vi kan tilbyde et udvalg af oplæg, temadage og forløb, som vi gerne skræddersyr sammen med jer. Vi tilbyder både indføringer i kendte og afprøvede emner, metoder og teorier og udforskning af aktuelle udfordringer og potentialer. Vi underviser hvor som helst, og I er velkomne på det campus, der ligger nærmest ved jer.

Med udgangspunkt i praksisudfordringer og teoretisk viden skaber vi sammen udviklingsviden gennem dialoger og afprøvning af nye tiltag. Diplomuddannelsen i Ledelse hos Professionshøjskolen Absalon er en forskningsbaseret efter- og videreuddannelse i høj kvalitet. I Center for Ledelse og Oplevelsesdesign lægger vi vægt på, at skabe trygge- og udfordrende læringsmiljøer, der skaber et læringsrum, der giver den enkelte lyst til at arbejde med både personlige og organisatoriske udfordringer.

Diplomuddannelsen i Ledelse indeholder moduler med fokus på skoleledelse
Giver I kaffe? Så giver vi en times gratis oplæg til dialog.