Del

Natur og teknologi

Undervisningsfaget består af følgende 3 moduler:

Natur/teknologi som undervisningsfag kvalificerer dig til at planlægge, gennemføre og evaluere en varieret og fagligt udbytterig undervisning i faget på folkeskoleniveau. Faget er for dig, som interesserer dig for menneskets samspil med naturen – både lokalt og globalt.

Faget er forankret i fagligheder fra geografi, biologi, fysik, kemi og teknologi, og kræver det, at du har interesse i disse fagområder.

Undervisningen giver dig strategier og værktøjer til at udvikle undervisning baseret på elevernes interesse, nysgerrighed og egne undersøgelser.

Naturvidenskabernes arbejdsmetoder, historie og filosofi indgår i undervisningen.

Forudsætninger

Det er en forudsætning, at du har en god computer, bredbåndsforbindelse samt mulighed for adgang til de programmer, der skal bruges i undervisningen.

Derudover skal du have adgang til et naturfagslokale, et laboratorium eller et science-lokale med adgang til almindelige naturfagsmaterialer herunder kemikalier/måle- og sikkerhedsudstyr. Kemikalier kan f. eks. være olie, salt, vaskepulver, eddike m.m.

Du må kun arbejde med elever i et laboratorium, hvis du har et laboratorie- og sikkerhedskursus. Sikkerhedskurset er også en del af opstartsseminaret.

Tid og sted

Sted: Roskilde. 

Intro: Uge 33 mandag, tirsdag og onsdag 

Virtuel undervisning:  Fra uge 34 - mandage – fra kl. 12.30 og 4 lektioner frem.

Fremmøde:

  • Mandag den 11 oktober
  • Mandag den 15. november
  • Mandag den 14. marts
  • Mandag den 25. april
  • Mandag den 16. maj 

Pris

12.700,- Kr. pr. modul

Faget består af tre moduler