Del

Natur og teknologi

Undervisningsfaget består af følgende 3 moduler:

Natur/teknologi som undervisningsfag kvalificerer dig til at planlægge, gennemføre og evaluere en varieret og fagligt udbytterig undervisning i faget på folkeskoleniveau. Faget er for dig, som interesserer dig for menneskets samspil med naturen – både lokalt og globalt.

Faget er forankret i undervisningsfagene geografi, biologi og fysik/kemi og kræver at du har interesse i disse fag.

Faget er baseret på elevernes interesse og nysgerrighed og egne undersøgelser. Naturvidenskabernes arbejdsmetoder, historie og filosofi er grundlaget for faget.

Forudsætninger

Det er en forudsætning, at du har en god computer, bredbåndsforbindelse samt adgang til de programmer, der skal bruges i undervisningen. 

Derudover skal du have adgang til:

  • et naturfagslokale, et laboratorium eller et science-lokale af den ene eller anden slags. I dette lokale skal der være almindelige naturfagsmaterialer som glasvarer, udstoppede dyr, batterier, spejle, lamper, mikroskoper, modeller f.eks. globus eller molekylemodeller og meget andet. Derudover skal der være adgang til vand, vaske, gas og naturligvis sikkerhedsudstyr som øjenskyllere, brandslukningsmateriel m.m.m.
  • til forskellige naturområder som f.eks. strand, skov, sø, hav, samt forskellige områder hvor du kan undersøge jordbundsforhold, sten, landskabsdannelse, byudvikling m.m.
  • til almindelige kemikalier som olie, salt, vaskepulver, eddike m.m.m.

Du må kun arbejde med elever i et laboratorium, hvis du har et laboratorie- og sikkerhedskursus. Dette kan du enten have i forvejen, eller opnå ved at arbejde med dette undervisningsfag. Sikkerhedskurset er også en del af opstartsseminaret.

Hør mere om undervisningfaget Natur og teknologi
Underviser i faget, Lektor, Per Michael Pedersen fortæller om undervisningsfaget

Pris

12.700,- Kr. pr. modul

Faget består af tre moduler