Del

Madkundskab

Madkundskab er faget, hvor du fordyber dig i madlavning, sundhed, fødevarebevidsthed og maddannelse.

Du bliver klædt på til at undervise elever i praktisk håndelag i køkkenet, afprøve sanselige eksperimenter, viden om ernæring og madens fysisk-kemiske egenskaber samt at diskutere forbrug og fødevareindustriens magt.

Madkundskabsfaget kvalificerer dig til at undervise i madkundskab på obligatorisk niveau i folkeskolen samt til at varetage valgfagsundervisningen og føre til afgangsprøve i udskolingen. Du kan også bruge faget som undervisning i specialtilbud, jobtræning, skolehaver, maddannelsesprojekter mv.

Faget består af følgende moduler:

Adgangskrav

For at søge om optagelse skal du have én af følgende eksamener 

  • Dansk gymnasial eksamen (STX, HF, HHX, HTX, EUX) 

Derudover skal skal du have bestået

  • Bioteknologi A eller Teknikfag A – proces, levnedsmiddel og sundhed.
  • Biologi C eller Kemi C.
Hør mere om undervisningfaget: Madkundskab
Underviser i faget, Adjunkt, Malis Ravn fortæller om faget

Pris

12.700,- Kr. pr. modul

Faget består af tre moduler

Cxense Display