Del

Naturfagsvejleder

Underviser du i naturfag? Har du interesse for koordinering og nytænkning afnaturfaglige undervisningsforløb? Varetager du tilmed allerede vejledning og rådgivning af dine fagkolleger? Så skal du måske overveje at uddanne dig til naturfagsvejleder.

Uddannelsesforløbet er for dig som er naturfagslærer og har et ønsker at udbygge din viden om fagets tilrettelæggelsesformer og udviklingsmuligheder

.Du bliver klædt på til at vejlede fagkolleger, fagteam og ledelse om indhold, metoder og materialevalg i naturfagsundervisning. Du rustes samtidig til at tage initiativ til udvikling af evalueringskultur på skolen inden for naturfag samt til at bidrage til den naturfagligedebat.

På uddannelsesforløbet til Naturfagsvejleder vil du få et grundlag for at kunne varetage en styrende funktioner for skolens naturfagsundervisning. Derudover lærer du at initiere og bidrage til skolens udviklingsplaner på det naturfaglige områder, samt at udvælge og anvende den nye viden og naturfagsdidaktiske forskning i praksis.

For at opnå en fuld diplom med uddannelsesretningen Naturfagsvejleder skal du gennemføre nedenstående fagmoduler samt de tre obligatoriske moduler.