Del

Få vitaminer til hjernen sammen med morgenkaffen

Oplæg inden arbejdsdagen begynder

Hvad?

Vi kommer ud til jeres arbejdsplads uanset hvor stor eller lille den er. Hvad enten du arbejder i en central forvaltning i kommune eller region, eller du arbejder i en decentral enhed, er du velkommen til at kontakte os for et skud morgen-vitamin.

Oplægsholderen tilbyder en times fokuseret og energifyldt oplæg. Indholdet tilpasser vi sammen med jer. Jo flere I er, desto bedre.

Hvornår og hvordan?

En morgen-vitamin kan fx foregå fra kl. 8.00 – 9.00. Det kan foregå i et mødelokale, en foyer, en frokoststue eller andre steder.

Morgenvitaminen giver enten perspektiv på højaktuelle emner eller der gives nye blik på den verden, din arbejdsplads er en del af.

Indholdet i morgen-vitaminet er relevant for ansatte i den offentlige sektor. Vores udgangspunkt er, at alle ansatte kan få gavn af morgen-vitaminet. Hvis I ønsker et oplæg for en mindre gruppe af ansatte, er det naturligvis også en mulighed.

Hvem er vi?

I Professionshøjskolen Absalon ønsker vi at bidrage til den regionale udvikling og bidrage til at løfte regionens uddannelsesniveau.

Det gør vi gennem uddannelse af vores professionsbachelorer, gennem forsknings- og udviklingsprojekter og et bredt udbud af efter- og videreuddannelsestilbud.

Oplægsholderne har bred teoretisk viden og stor praktisk erfaring fra den offentlige sektor som blandt andet, HR-chef, økonomikonsulent, politisk rådgiver fra Christiansborg, kommunalpolitiker, digitaliseringskonsulent og som offentlig ledere.

6 morgen-vitaminer til din organisation

Herunder kan du se en række emner til morgenarrangementer, hvor du og dine kollegaer kan få et skud morgen-vitamin til hjernen inden arbejdsdagen begynder.

Samskabelse

Slip dine egne tøjler i opgaveløsningen. Samskabelse er et af tidens varme begreber i den offentlige sektor.  Dette morgen-vitamin giver en indføring i begrebet, og viser eksempler på hvad samskabelse kan - og ikke kan.

Oplægsholder:

Den innovative rådgiver

Redskaber til mødet med borgeren. Vitamin til dig der arbejder på beskæftigelsesområdet.

Oplægsholder:
Cxense Display