Del

Pris og tilmelding

Få tilskud fra Socialstyrelsen, hvis du og din arbejdsgiver tilmelder dig til alle modulerne!

Moduler enkeltvis Professionshøjskolen Absalon

Modul 1-4: kr. 10.000,-
Modul 5: kr. 6.500,-
Modul 6:kr. 11.500,-

Med tilskud koster den samlede uddannelse 15.000 kr.

Modul 1- 4: kr. 2.500,- 
Modul 5: kr. 1.250 -
Modul 6: kr. 3.750 - 

Tilskuddet fra Socialstyrelsen forudsætter at deltagerne tilmelder sig til alle seks moduler, gennemfører dem i rækkefølge og at leder og medarbejder sammen udarbejder mål for uddannelsen

Alle priser ekskl. moms, uddannelsen er momsfritaget.

Er du ledig

Uddannelsen er gratis for dig, hvis du er ledig og godkendes via a-kasse eller jobcenter.

Er du kommunal sagsbehandler eller leder, dvs. ansat i myndighedsfunktionen, eller er du leder/medarbejder med tæt relation eller samarbejde med myndigheden kan du tage uddannelsen med tilskud fra Socialstyrelsen
Det kræver alene, at du og din arbejdsgiver tilmelder dig til alle modulerne, og at din arbejdsgiver altså forpligter sig til at betale for dig og give dig fri til deltagelse.

Med tilskud er prisen for den samlede uddannelse DKK 15.000,- + udgifter til litteratur på ca. kr. 1.000 pr. modul. De studerende, der modtager tilskud, følger et modul pr. semester, det vil sige, at hele diplomuddannelsen varer 3 år. 

Få en fuld diplomuddannelse for 15.000 kr. pr. deltager.

Den sociale diplomuddannelse – børn og unge udbydes også med tilskud fra Socialstyrelsen som lokalt tilrettelagte hold. Dvs. egenbetalingen for en fuld diplomuddannelse er 15.000 kr. pr. deltager.

Lokalt tilrettelagte hold er interessante for ledere på børne- og ungeområdet, da de kan indgå i en strategisk kompetenceudvikling.

Derudover er lokale forløb en oplagt mulighed for kommuner, som ikke ligger i nærheden af København, Århus og Odense/Trekantsområdet, hvor de regionale forløb udbydes.

Et lokalt tilrettelagt hold forudsætter, at kommunen har mindst 20 medarbejdere, der kan tage en diplomuddannelse. Mindst halvdelen af medarbejderne skal være myndighedssagsbehandlere.

Læs mere her

Cxense Display