Del

E –læring

På Professionshøjskolen Absalon bruger vi udtrykket e-læring om alle former for læring, som styrkes gennem anvendelse af informations- og kommunikationsteknologi (IKT); i daglig tale – internetbaseret undervisning.

I e-læringsundervisning bruges internettet i forbindelse med kompetenceudvikling, kommunikation, samarbejde mv. Der er flere gode grunde til, at vi i stigende grad anvender e-læring i undervisningen. Du kan fastholde og synliggørelse din læreproces, du har større fleksibilitet, når du skal tilrettelægge dit studie, og du bliver automatisk teknologisk opkvalificeret.

I dag har vi diplommoduler, der udelukkende er e-læringsbaseredet, men vi har også moduler, der baserer sig på blended learning, som er en blanding af forskellige undervisningsformer.  Vi har individuel undervisning, netværksbaseret undervisning og klasserumsundervisning.

Fronter

Som studerende bliver du blandt andet automatisk bruger af Fronter - vores læringsportal - du vil lære at sende og modtage dokumenter, du vil blive i stand til at lave små film og sende disse, og du vil kunne deltage i fælles diskussioner både på Skype og i ”diskussionsrum” på Fronter. 

E-læring er således et tilbud om nye fleksible muligheder og større kvalitet.