Del

Praktisk information om kurser

Tilmelding
Elektronisk tilmelding på phabsalon.dk/cfu/dine-kurser.

Tilmeldingsfrist er angivet ved hvert kursus. For at undgå aflysning på grund af for få tilmeldte opfordrer vi til, at tilmeldingsfristen overholdes.

Du kan altid tilmelde dig et oprettet kursus, hvis der stadig er ledige pladser.

Information om kursets afvikling
Efter tilmeldingsfristens udløb modtager du som kursist en e-mail om gennemførsel/aflysning af kurset. Vær opmærksom på, at du selv har ansvar for at orientere din skole/ledelse. CFU sender ikke kursusinformation til skole/ledelse.

Betalingsregel
Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb.

Hvis din arbejdsplads betaler kurset, sender vi faktura i forbindelse med kursets afvikling.

Bemærk: Din arbejdsplads disponerer over kursuspladsen. Hvis du bliver forhindret i at deltage, og en anden overtager pladsen, beder vi om information forud for kursusdagen på kursus@pha.dk.

Hvis du tilmelder dig et kursus som privatbetaler, sender vi faktura til din e-Boks. Du skal derfor oplyse dit CPR-nummer.

Studerende
Hvis der efter tilmeldingsfristens udløb er restpladser på et kursus, kan studerende hos Professionshøjskolen Absalon deltage for 25% af kursusprisen. På kurser afviklet på eksternt kursussted (alle andre steder end Professionshøjskolen Absalon-lokationer) betaler studerende fuld pris. Alle priser er ekskl. moms.

Kursusbevis
CFU udsteder kursusbeviser ved kurser på 18 timer og derover - forudsat at kursisten har deltaget i min. 80% af kursustiden.

Forplejning
Der serveres morgenbrød, kaffe/te samt frokost på heldagskurserne.

På eftermiddagskurser serveres kaffe/te med tilbehør.

Kursernes placering
Kursernes placering er oplyst ved den enkelte kursusbeskrivelse.

I tilfælde af at kurset ikke kan gennemføres på grund af instruktørens sygdom eller andet, er CFU ikke erstatningsansvarlig for eventuelle tab i form af vikarudgifter, brugte lærertimer eller andre direkte eller indirekte tab, som kursuskøberen måtte lide. CFU vil i tilfælde af aflysning forsøge at tilbyde en ny dato til afholdelse af det aflyste kursus.

Kontakt CFU's kursusadministration

Telefon: 7248 1930

Email: kursus@pha.dk

Cxense Display