Del

Praktisk information om kurser

Tilmelding
Elektronisk tilmelding på phabsalon.dk/cfu/dine-kurser.

Tilmeldingsfrist er angivet ved hvert kursus. For at undgå aflysning på grund af for få tilmeldte opfordrer vi til, at tilmeldingsfristen overholdes.

Du kan altid tilmelde dig et oprettet kursus, hvis der stadig er ledige pladser.

Information om kursets afvikling
Efter tilmeldingsfristens udløb mailer vi information til kursist og ansættelsessted om gennemførsel/aflysning af kurset.

Betalingsregel
Efter tilmeldingsfristens udløb er tilmeldingen bindende. Vi sender faktura i forbindelse med kursets afvikling.

Bemærk: Arbejdspladsen disponerer over kursuspladsen. Hvis den tilmeldte bliver forhindret i at deltage, beder vi arbejdspladsen give os besked.

Hvis en kollega overtager pladsen på kurset, beder vi om information forud for kursusdagen.

Studerende
Hvis der efter tilmeldingsfristens udløb er restpladser på et kursus, kan studerende hos Professionshøjskolen Absalon deltage for 25% af kursusprisen. På kurser afviklet på eksternt kursussted (alle andre steder end Professionshøjskolen Absalon-lokationer) betaler studerende fuld pris. Alle priser er ekskl. moms.

Kursusbevis
CFU udsteder kursusbeviser ved kurser på 18 timer og derover - forudsat at kursisten har deltaget i min. 80% af kursustiden.

Forplejning
Der serveres morgenbrød, kaffe/te samt frokost på heldagskurserne.

På eftermiddagskurser serveres kaffe/te med tilbehør.

Kursernes placering
Kursernes placering er oplyst ved den enkelte kursusbeskrivelse.

I tilfælde af at kurset ikke kan gennemføres på grund af instruktørens sygdom eller andet, er CFU ikke erstatningsansvarlig for eventuelle tab i form af vikarudgifter, brugte lærertimer eller andre direkte eller indirekte tab, som kursuskøberen måtte lide. CFU vil i tilfælde af aflysning forsøge at tilbyde en ny dato til afholdelse af det aflyste kursus.

Kontakt CFU's kursusadministration

Telefon: 7248 1930

Email: kursus@pha.dk

Cxense Display