Gå til hovedindhold

Professionsbachelor i Leisure Management

Events, turisme, sport management eller hoteldrift? Lær at skabe oplevelser, som mennesker husker for livet.

Om uddannelsen

Når du står til koncerten, brylluppet, maratonløbet eller den kreative produktlancering er det resultatet af benhårdt arbejde fra idé over planlægning, markedsføring, budgetter og regneark til afvikling og koordinering af mennesker, leverandører og gæster - fx håndteret af en professionsbachelor i Leisure Management.

Du uddanner dig til at kunne planlægge, koordinere, markedsføre og økonomistyre projekter i forskellige brancher inden for leisureområdet fx. turisme, event, sport, kunst- og kultur, hotel og restauration

Det siger de studerende

Jacob Bjerring

”Jeg prøver at iscenesætte en reklame fysisk, så man oplever den, i stedet for at se den. Det handler om at skabe minder hos folk, for dem taler vi om. Vi har allerede lavet mange forskellige kampagner – eksempelvis var det os, der fik flere kirker til at spille temasangen fra Game of Thrones. Det virkede over alt forventning”, fortæller Jacob Bjerring, som gik iværksættervejen og var med til at starte virksomheden N'Fellows

Læs mere om Jacobs uddannelsesvalg.

 

Andreas Mikkelsen

”En dag skulle vi undervises i Destination Management. Det virkede virkelig spændende, fordi det lå mellem det private og kommunale område. Det fag gjorde mig så interesseret, at jeg kun søgte praktik inden for det område, og heldigvis også fik det”, fortæller Andreas Mikkelsen, der i dag er blevet fastansat hos VisitNordsjælland og arbejder med udvikling af turisme. 

Læs mere om Andreas vej til jobbet.

Andreas Mikkelsen

Natasja Jarshøj

”Jeg havde arbejdet i Sommerland Sjælland i flere år inden som sommervært, så det var ret oplagt at tage min praktik her, så jeg kunne komme ind at prøve kræfter med events, projekter og HR. Da Sommerland Sjælland fik muligheden for at tilbyde mig en helårsstilling, var jeg ikke i tvivl om, at det var dét jeg skulle med min uddannelse”.

Læs mere om Natasjas karrierevalg.

Natasja Jarshøj
Leisure koordinator

Fremtid og karriere

Som Leisure Manager får du adgang til et bredt og bevægeligt felt af mulige arbejdspladser - ikke mindst i oplevelsesindustrien, der kalder på professionelle profiler inden for området.

Mød os - dit uddannelsesvalg

Læs mere om hvordan, hvornår og hvor du kan møde Absalon - f.eks. på uddannelsesmesser, Åbent Hus-arrangementer eller gennem brobygningsforløb.

Bliv opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsservice og få besked, når der er nyt om vores uddannelser, events og deadlines.