Del

Leisure Managementuddannelsen

Events, turisme, sport management eller hoteldrift? Lær at skabe oplevelser, som mennesker husker for livet.

Når du står til koncerten, brylluppet, maratonløbet eller den kreative produktlancering er det resultatet af benhårdt arbejde fra idé over planlægning, markedsføring, budgetter og excelark til afvikling og koordinering af mennesker, leverandører og gæster. Fx håndteret af en professionsbachelor i Leisure Management.

Leisure-området er i vækst, og det kalder på stærke profiler, der kan arbejde professionelt i både små og store virksomheder.

Du uddanner dig til at kunne planlægge, koordinere, markedsføre og økonomistyre projekter i forskellige brancher inden for fx. turisme, event,…
På 6. semester skal du i praktik hvor du vil opnå praktiske erfaringer med værktøjer, procedurer og arbejdsgange på dit praktiksted.
Leisure-området er i vækst, og det kalder på stærke profiler, der kan arbejde professionelt i både små og store virksomheder.

Studerende om valget af studie:

I løbet af uddannelsen er der god mulighed for at få masser af erfaring fx. som frivillig, studiejobs mm. og med 800 timers praktik (ca. et halvt år) i én virksomhed, får du god mulighed for at prøve at arbejde inden for det felt, der interesserer dig. 

Amalie Maigaard Glud

Kontakt en studenterambassadør og bliv studerende for en dag

Ditte Wie

Jeg læser til Leisure Management i Roskilde.

Jeg er 25 år gammel og i gang med mit 3. semester.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Leisure Management uddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig: mr17s012@edu.pha.dk

 

 

Laurids Thingholm Erhardsen

Jeg læser til Leisure management i Roskilde.

Jeg er i gang med mit 3. semester.

Hvis du har spørgsmål til min uddannelse, og/eller hvis du ønsker at blive 'Studerende for en dag' på Leisure Management uddannelsen i Roskilde, så er du velkommen til at skrive til mig: mr17s119@edu.pha.dk

Tag uddannelsen på

Cxense Display