For dig, der vil arbejde ambitiøst og professionelt med menneskers sundhed og livskvalitet, mad, måltider, fødevareudvikling og -produktion.

Om uddannelsen
Ernæring- og sundhedsuddannelsen er en tværvidenskabelig 3½ årig videregående uddannelse.
Det første år på uddannelsen er fælles for alle studerende. Her tilegner du dig grundlæggende viden om kerneområderne og udvikler dine basisfærdigheder og kompetencer inden for ernæring og sundhed.
Det siger de studerende

Fremtid og karriere
Som færdiguddannet kan du arbejde i en lang række ernærings- og sundhedsfaglige job afhængigt af din valgte retning. Det kan fx være som klinisk diætist, fødevareudvikler, cateringleder, kvalitetssikringsmedarbejder, ernæringskonsulent, kostvejleder eller underviser.

Studieliv
Studielivet er mere end undervisning, litteratur og opgaver. Det er også engagerede undervisere, nye venner og muligheden for at deltage i eller skabe sociale aktiviteter.
Kontakt en studerende
Hør mere om studiet og livet som studerende. Du kan også blive studerende for en dag eller komme forbi til en rundvisning på campus.
Mød os - dit uddannelsesvalg
Læs mere om hvordan, hvornår og hvor du kan møde Absalon - f.eks. på uddannelsesmesser, Åbent Hus-arrangementer eller gennem brobygningsforløb.
Bliv opdateret
Tilmeld dig vores nyhedsservice og få besked, når der er nyt om vores uddannelser, events og deadlines.