Professionsbachelor
Sygeplejerske
For dig der vil spille en central rolle i forhold til at sundheds- og sygdomsforløb opleves sammenhængende for patienter, borgere og pårørende.
Professionsbachelor
For dig der vil spille en central rolle i forhold til at sundheds- og sygdomsforløb opleves sammenhængende for patienter, borgere og pårørende.
Den kliniske undervisning udgør ca. 43% (90 ECTS-point) af uddannelsen og du vil skulle gennemføre praktikophold af kortere og længere varighed gennem det meste af uddannelsen.
I praktikken vil du komme til at udføre sygepleje hos både fysisk og psykisk syge patienter på hospitaler, i hjemmeplejen, sundhedspleje og andre steder.
Du vil også komme til at arbejde med klinisk undervisning i færdigheds- /simulationslaboratorier. Her vil du komme til at øve færdigheder som f.eks. sårpleje, personlig hygiejne, sondenedlæggelse m.m. på avancerede modeldukker. Du vil også kunne træne refleksion og problemløsning i et scenarie, der ligger tæt på virkeligheden.
Efter du har bestået din bacheloreksamen giver Sundhedsstyrelsen dig din autorisation, som giver dig ret til at arbejde som sygeplejerske.
Du står herefter med et væld af muligheder for job især inden for sundhedssektoren både nationalt og internationalt- i det offentlige og private område.
Du har også mulighed for at specialisere dig eller læse videre på kandidat eller masterniveau. Det er op til dig, hvor du vil bruge din uddannelse
Kvote 1: 5. juli kl.12.00
Her søger du alene på baggrund af adgangskvotienten fra din adgangsgivende eksamen (bemærk at der kan være specifikke adgangskrav).
Kvote 2: 15. marts kl. 12.00
Husk, at al eventuel dokumentation for fx erhvervsuddannelse, højskole og udlandsophold skal være modtaget inden denne dato.
1. februar og 1. september.
Falder den 1. i en weekend, er der studiestart den førstkommende mandag.
Du kan opnå SU til alle Professionshøjskolen Absalons ordinære uddannelser, hvis du opfylder kravene.
Hvis du er fyldt 18 år og er under uddannelse, kan du søge økonomisk støtte fra staten. Det kan både være som SU-stipendium og som SU-lån.
Stipendiet er et tilskud og skal normalt ikke betales tilbage. Lånene skal betales tilbage, når du er færdig med uddannelsen.
Hvornår kan jeg søge?
Du kan først søge SU til dit studie fra begyndelsen af august/januar.
Du søger om SU elektronisk på minsu.dk med dit NemID.