Gå til hovedindhold

Virksomhedssamarbejde med ingeniøruddannelserne

Skal vores studerende kende din virksomhed?

Start samarbejdet med Absalon nu!

Hvor meget tror du at vores studerende kender til dig? 

Gør du hvad du kan for at være Absalonsingeniørers first choice? 

Du kan starte et samarbejde med os nu!

Læs mere herunder om mulighederne for at starte et samarbejde med ingeniørstuderende der støtter en succesfuld innovation og kompetenceudvikling i din virksomhed.

Foto af Line Rodenkam Melchiorsen
Praktiksamarbejde med ingeniørstuderende

Diplomingeniørstuderende skal i en 5 måneders praktik i en virksomhed, som fx Line Rodenkam Melchiorsen, der var i praktik hos Kalundborg Forsyning:  
”Jeg har i min praktik brugt nærmest alle de fag, jeg havde på Absalon, og alle de kompetencer jeg har fået under uddannelsen. Og så har Kalundborg Forsyning været rigtig gode til at se, hvordan de kunne bruge mig og bygge ovenpå med ny viden.

Læs mere
 

 

Foto af Kamilla
Samarbejde med studerende om projekter 

Alle studerende skriver et afsluttende bachelorprojekt i samarbejde med en virksomhed. Kamilla Lind Nielsen, nu uddannet diplomingeniør i maskinteknologi, kastede sig i sin praktik hos automationsvirksomheden PJM A/S i Fårevejle over et projekt, som virksomheden tidligere havde måtte parkere. Hun fortsatte samarbejdet om projektet ind i hendes bachelorprojekt, og i dag er projektet så langt som et koncept, der skal modnes, og hvor virksomheden har en klar idé om næste skridt. 

Læs mere 

EVU Kalundborg
Samarbejde om kompetenceudvikling

Absalon samarbejder på flere fagområder med virksomheder om efteruddannelse af medarbejdere inden for bl.a. innovation, automation, bioteknologi og projektledelse.  

Pelle Nielsen, operatør hos Novo Nordisk, er startet på akademiuddannelsen i automation og drift.
Uddannelsen giver et fundament for at søge nye veje efterfølgende og arbejde med opgaver, som ligger hos teknikere eller supportere.

Læs mere