Gå til hovedindhold

Viden og inspiration

I vores viden- og inspirationsunivers kan du gå på opdagelse i nye faglige artikler og podcasts, se og tilmelde dig vores kommende vidensarrangementer og søge i vores forskningsdatabase.

Få faglig inspiration

Gå på opdagelse i Absalons inspirationsartikler og podcastepisoder og få ny viden og input til dagligdagen og din og dine kollegaers faglige udvikling.

Podcastkanaler

På Professionshøjskolen Absalon er vi optagede af at formidle faglig viden og erfaringer fra spændingsfeltet mellem teori og praksis. Det gør vi på mange måder og én af dem er via podcasts.

Det sker på Absalon

Professionshøjskolen Absalon afholder hen over året en række forskellige arrangementer, hvor du kan møde vores uddannelser, ansatte og studerende på forskellig vis. Det kan både være informationsaftener, foredrag, konferencer og ved events og messer.

UC Viden

UC Viden er professionshøjskolernes videndatabase og udstillingsvindue for sektorens videnproduktion. På UCViden.dk finder du projekter, publikationer, artikler mm. udgivet af forskere og studerende fra Absalon og hele professionshøjskolesektoren.