Gå til hovedindhold

Professionsbachelor Jordemoder

Drømmer du om at være med, når en ny verdensborger bliver født?

Vær med til at støtte og vejlede forældre både før, under og efter fødslen - både i glædelige og svære situationer. På uddannelsen til jordemoder får du viden om graviditet, fødsel og tiden med et nyfødt barn. Du lærer at yde fødselshjælp, give omsorg, behandle og vejlede den nye familie.

Om uddannelsen

Det tager tre et halvt år at blive jordemoder. Halvdelen af uddannelsen er teoretisk og foregår på Campus Slagelse som forelæsninger, dialogbaseret undervisning, gruppearbejde og selvstudie. Vi holder også workshops, hvor du øver dig i at tage imod børn på specielle ”fødedukker”.

Læs mere om uddannelsen

Praktikgaranti

På uddannelsen er du sikret en praktikplads gennem hele uddannelsen. Den kliniske (praktiske) undervisning foregår på sygehusenes svangre-, føde- og barselsafdelinger samt på neonatal- og gynækologiske afdelinger.

Fremtid og karriere

Som færdiguddannet jordemoder har du en lang række muligheder for job i både kommuner, region og i det private. Du har også mulighed for at specialisere dig yderligere ved at tage en diplom-, master- eller en kandidatuddannelse.

Kontakt en studerende

Hør mere om studiet og livet som studerende. Du kan også blive studerende for en dag eller komme forbi til en rundvisning på campus.

Mød os - dit uddannelsesvalg

Læs mere om hvordan, hvornår og hvor du kan møde Absalon - f.eks. på uddannelsesmesser, Åbent Hus-arrangementer eller gennem brobygningsforløb.

Bliv opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsservice og få besked, når der er nyt om vores uddannelser, events og deadlines.