Gå til hovedindhold

Ledelse og organisering

For dig med interesse i ledelse - primært med fokus på den offentlige sektor.

Kurser og efteruddannelser

Læs om dine efteruddannelsesmuligheder og bliv klogere på hvilken retning du gerne vil gå. Du kan både læse hele efteruddannelser eller tage enkelte kurser og moduler.

 

Skræddersyede udviklingsforløb

Vi tilbyder skræddersyede udviklingsforløb til din organisations specifikke behov. Uanset om det er at udvikle uddannelsesforløb og kurser til en medarbejdergruppe, ledergruppe eller en hel afdeling, kan vi designe og gennemføre et tilpasset forløb inden for ledelsesudvikling og faglig ledelse. 

Læs mere om skræddersyede udviklingsforløb

 

Fokus på skoleledelse

Ledere på skoleområdet har i disse år en helt særlig opgave, som består i at løfte elevernes læring og trivsel samtidig med, at en lang række forandringer skal realiseres.

Der skal tages ejerskab over kommunale strategier, som skal tilpasses skolens ønsker og udfordringer. Der skal samarbejdes med stærke fagprofessionelle, engagerede forældre, tydelige faglige organisationer og mange andre interessenter. Og det skal ske på tværs af forvaltninger og sektorer.

Det er en spændende udfordring, hvor man står i spidsen for afgørende beslutninger, der former fremtiden for børn og unge.

 

Børn i klasseværelse

Fokus på ledelse af dagtilbud

Hvordan leder og udvikler vi læringsmiljøer, der fremmer børns trivsel, udvikling, læring og dannelse?

Hvordan skaber vi en evaluerende pædagogisk praksis, som befordrer en professionel refleksion og systematisk udvikler den professionelle dømmekraft?

Vi kan tilbyde et udvalg af oplæg, temadage og forløb, som vi gerne skræddersyr sammen med jer. Vi tilbyder både indføringer i kendte og afprøvede emner, metoder og teorier og udforskning af aktuelle udfordringer og potentialer. Vi underviser hvor som helst, og I er velkomne på det campus, der ligger nærmest ved jer.

Fra 2024 kan der søges om tilskud fra opkvalificeringspuljen

 

Skoleledeer

Fokus på individuel lederudvikling

På Absalon tilbyder vi individuel udvikling til dig som leder. Disse tilbud er uden eksamen og er ikke en del af diplomuddannelsen i ledelse. Herunder kan du se de forskellige tilbud, så du kan vælge præcis det forløb, der gør en forskel for dig og din organisation.

Læs mere om:

 

 

Ledelsesnetværk

Har du lyst til, at tænke med, debattere, undre dig og udfordre gængse ledelseskonventioner og samtidig blive dygtigere som leder?

Ledelsesnetværk Sjælland er for dig med interesse i ledelse - primært med fokus på den offentlige sektor.

Du vil i netværket blive opdateret om ny viden inden for ledelsesfeltet fra ind- og udland, få mulighed for at debattere problemstillinger, blive inviteret til konferencer, netværksdage og meget mere.

Netværkets formål er at danne relationer mellem ledere og andre med interesse for ledelse - med fokus på gensidig videndeling og læring om ledelse, sparring og aktiviteter, hvor du som leder bidrager med erfaringer fra din egen praksis.

Bliv en del af netværket ved at følge os på LinkedIn

For dig der vil  fortsætte dine refleksioner efter Diplom i Ledelse med fagligt input i fællesskab med ligesindede, så du ikke drukner i praksis, så vil vi opfodre dig til at tilmelde dig vores Alumne-netværk