Gå til hovedindhold

Samarbejde med Absalon

Vores mål er at bidrage til velfærd og vækst i Region Sjælland. Derfor indgår vi i forskellige former for værdiskabende samarbejder med både offentlige og private aktører.

Camilla Wang, Rektor

Camilla Wang, Rektor på Absalon

Vi har en ambition om at være en central og livslang udviklingspartner for hele regionen. Derfor er samarbejdet med både offentlige og private organisationer og virksomheder essentielt for os.

Det siger vores samarbejdspartnere

Novo Nordisk Kalundborg

"Vi glæder os over at være med til at opbygge en stærk lokal fødekæde af biotekingeniører – og på sigt også maskintekingeniører. Flere af de studerende, der dimitterer nu, har vi samarbejdet med under hele deres uddannelsesforløb. Det giver ingeniørerne fra Absalon en ekstra dimension, at de har været tæt på praksis i den lokale industri."

- Michael Hallgren, Produktionsdirektør Novo Nordisk KalundborgLæs mere om det stærke samarbejde i Kalundborg

Guldborgsund Kommune

"Vi ser initiativet (Videnplatform Guldborgsund red.) som en klar styrkelse af uddannelsesbyen Nykøbing Falster. Når vi udbygger med endnu mere viden og forskning vil vi både kunne styrke og konsolidere de eksisterende uddannelser i Nykøbing."

- John Brædder, Borgmester i Guldborgsund KommuneLæs mere om samarbejdet om Videnplatform Guldborgsund

Destination SydkystDanmark

”Det er helt klart en kæmpe fordel at have Professionshøjskolen Absalon med om bordet. I hele ansøgningsprocessen har vi været i tæt dialog og det er tydeligt at der opstår innovative processer, når vores to sider af turismen mødes i praksis. Sammen skal vi med projektet styrke Turismekollektivet lokalt og det regionale samarbejde om turismen på Sydsjælland og Møn.”

- Martin HH Bender, Direktør for Destination SydkystDanmark

Læs mere om projektet her

Bliv samarbejdspartner med Absalon

Professionshøjskolen Absalon samarbejder med en lang række eksterne partnere. Enkelte af disse samarbejder er forankret i egentlige partnerskabs- og samarbejdsaftaler.