Gå til hovedindhold

Kursus Daglig vejledning for sundhedsprofessionelle

Kurset er for dig, der løbende deltager i vejledning af elever/studerende og har brug for at blive styrket i metoder og redskaber, der kan bidrage til gode læreprocesser og refleksion, samt et godt læringsmiljø på din arbejdsplads.

Som en del af dit arbejde som sundhedsprofessionel vil du ofte få til opgave at vejlede studerende/elever i kortere eller længere tid af deres praktikperioder. Det har stor betydning, hvordan de studerende bliver mødt, og hvilke betingelser de får for at kunne tilegne sig de kompetencer, som deres læringsudbytter foreskriver. Et godt læringsmiljø og gode rollemodeller har betydning for både fastholdelse, trivsel og motivation til læring og faglig fordybelse. Det kræver, at du som daglig vejleder er pædagogisk klædt på til at møde og vejlede dem. 

Målgruppe

Kurset er for dig, der ønsker at komme i gang med at vejlede eller blive endnu bedre til at vejlede, og ikke har klinisk vejlederuddannelse. Kurset er målrettet sundhedsprofessionelle ansat alle steder i sundhedsvæsenet.

Om kurset