Gå til hovedindhold

Partnere

Projektet gennemføres i samarbejde mellem projektpartnerne Professionshøjskolen Absalon, Nordvestsjællands HF og VUC, VUC Storstrøm, Zealand - Sjællands Erhvervsakademi, HF & VUC Klar samt HF og VUC Roskilde

VUC Storstrøm

VUC Storstrøm er den største udbyder af HF-undervisning i Region Sjælland og tilbyder kompetencegivende undervisning til unge og voksne på alle niveauer fra grundlæggende undervisning i dansk og matematik til højeste gymnasiale niveau.  

Læs mere om Projekt Kompetencetilpasningsforløb

Nordvestsjællands HF og VUC ti

Nordvestsjællands HF og VUC tilbyder kompetencegivende undervisning til unge og voksne på alle niveauer fra grundlæggende undervisning i dansk og matematik til højeste gymnasiale niveau.

Læs mere om Projekt Kompetencetilpasningsforløb

HF & VUC Klar

HF & VUC Klar er en uddannelsesinstitution med et stort udbud af uddannelser og kurser:

  • 2-årig HF, i både Slagelse og Ringsted
  • HF enkeltfag - mange muligheder. Forløb på 1, 2 eller 3 år
  • AVU (Almen VoksenUddannelse) svarer til folkeskolens 9. og 10. klasse
  • EUD-forberedende forløb på ZBC og på VUC i Ringsted
  • FVU (Forberedende VoksenUndervisning) dansk, matematik, engelsk og IT
  • Ordblindeundervisning
  • Virksomhedsrettede kurser

På 2-årig HF går der ca. 300 unge studerende. På HF enkeltfag har vi ca. 500, primært unge voksne studerende. På vores 9. og 10. klasses forløb har vi ca. 400 studerende, i alle aldersgrupper.

Læs mere om projekt Kompetencetilpasningsforløb

HF og VUC Roskilde

HF og VUC Roskilde er dit uddannelsessted. Vi tilbyder HF, E-learning, 9.-10. klasse samt ordblindeundervisning. Vi har 3000 kursister og 180 ansatte. Vi har undervisning i både Roskilde, Greve og Køge.

Skal du kvalificere dig til videre uddannelse, forbedre dine muligheder i dit arbejdsliv eller få ny viden og inspiration, så har VUC et bredt undervisningstilbud, tilrettelagt som enkelte fag eller sammenhængende forløb.

Undervisningen er tilrettelagt for voksne. På VUC har vi respekt for den enkeltes måde at lære på, og kursisterne har medindflydelse på undervisningen.

Logo