Gå til hovedindhold

Hvordan indgår kunstig intelligens i fremtidens ældrepleje i det nære sundhedsvæsen?

Vil du være med til at danne fremtiden ved at pege på udfordringer og potentielle løsninger, hvor kunstig intelligens bidrager positivt i ældreplejen? Så deltag i denne spændende workshop hos Center for Sygepleje sammen med andre aktører fra det nære sundhedsvæsen. På den måde vil du være med til at bidrage til diskussionen på tværs af kommuner om fremtidig kvalificeret anvendelse af kunstig intelligens (AI) til beslutningsunderstøttelse på ældreområdet

Del din viden med kollegaer fra andre kommuner

Få inspiration, indblik samt videndeling med kollegaer fra andre kommuner. når i  sammen skaber nogle scenarier, der vil give dig indsigt i, hvordan fremtiden tegner sig i forhold til brugen af kunstig intelligens på ældreområdet.

Indhold

På Workshoppen vil du være med til at udfolde scenarier om nuværende og fremtidige behov og udfordringer, hvor bedre brug af digitale data potentielt kan kvalificere arbejdsgange og beslutningsprocesser på ældreområdet.

Hvordan kan anvendelse af digitale data f.eks. forudsige fremtidige plejebehov eller behov for hjælpemidler med henblik på at bidrage til rettidigt at tilpasse arbejdskraft og budget? Eller kan kunstig intelligens mon gøre tidlig opsporing mere effektiv og tilbyde faglig beslutningsunderstøttelse til rettidig handling for sundhedsfagligt personale også ufaglærte?

 

Kontakt os og hør mere

Ulla Skjødt, Lektor - Ph.d., Professionshøjskolen Absalon
usk@pha.dk 
Mobil: +45 72481177

Karen Lindegaard, Danish Life Science Cluster
karli@danishlifesciencecluster.dk 
Mobil: +45 24611931

Temadagen er arrangeret af

  • Professionshøjskolen Absalon, Center for Sygepleje – Sundhed og teknologi
  • Danish Life Science Cluster
  • Kiel University of Applied Sciences
  • DiWiSH cluster management
  • PCT digital GmBH