Gå til hovedindhold

Kirsten Olsen, studiesekretær

Se og hør studiesekretær Kirsten Olsen, fortælle om sit job i videoen herunder.

Navn: Kirsten Olsen

Titel: Studiesekretær i Uddannelsesservice på Campus Roskilde

Ansat siden: 2010 

Hvad er du ansat til i Absalon?

- Mit arbejde på Professionshøjskolen består i at understøtte uddannelserne administrativt.

Hvordan er din hverdag på Absalon?

- Jeg har mulighed for selvstændigt at planlægge arbejdet, inden for rammerne af de opgaver, vi skal løse i min afdeling, det betyder at jeg har en meget alsidig hverdag, hvor planlægning og forberedelse af de mange administrative processer, der kører hele året, fylder.

Det er spændende jævnligt at være med til møder med uddannelserne eller studievejledningen om, hvordan vi sammen understøtter de studerende, så deres studietid bliver så god som mulig.Jeg er med i forskellige erfa-grupper på tværs af uddannelsesservice. Her arbejder vi fx med vidensdeling og udarbejdelse af vejledninger til system og/eller arbejdsgange. Det er med til at sikre, en så ensartet behandling af studerende, som det nu er muligt, på tværs af alle de mange uddannelser Absalon tilbyder.

Hvorfor har du valgt Absalon som arbejdsplads?

- Jeg er ansat på Absalon, fordi det er et godt sted at arbejde. Der er et godt miljø med gode kollegaer, og opgaver der både er spændende og udviklende.

Det er en arbejdsplads med mange samarbejdsparter. Jeg har søde og dygtige kolleger og jeg synes, vi har et godt samarbejde på tværs i organisationen.

Det motiverer mig også, at vi uddanner til professioner der er brug for i Danmark. De studerende kan få job når de er færdiguddannede og det er professioner, der gør en forskel på de enkelte arbejdspladser i Regionen og i hele landet. Jeg ser det, som min måde at være med til at understøtte det Danmark, jeg gerne vil være med til at overdrage til de næste generationer.Vi har desuden en god kantine med mulighed for at være tilmeldt madordningen.